Jump to content

Windows 10 atinge un miliard de instalări


Recommended Posts

Windows 10

 

Când Microsoft a lansat Windows 10, compania și-a stabilit un obiectiv destul de îndrăzneț. Cel ca în doi ani de zile să existe un miliard de dispozitive ce se folosesc de acest sistem de operare. Eh, au trecut doi ani. Au trecut trei. Apoi patru. Mai avem trei luni și trec cinci ani, dar Microsoft a reușit.

 

Compania anunță că în sfârșit Windows 10 a reușit să ajungă la reușita de a fi instalat pe un miliard de dispozitive la nivel mondial. Milioane de PC-uri desktop, milioane de laptop-uri, milioane de telef… probabil doar astea două, se folosesc acum de acest sistem de operare.

 

Sigur, pentru ca această reușită să fie posibilă, mai întâi a trebuit să fie pus suportul lui Windows 7 pe un teanc de lemne și incinerat într-un ritual funerar metaforic. Faptul că multe companii au fost confruntate în luna ianuarie cu angajați nedumeriți de ce nu le mai merge Windows (ați fi șocați cât nu observă butonul de „Don’t remind me”)cu siguranță a fost un factor important la atingerea acestui prag foarte important.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.