Jump to content

Nvidia își anulează anunțurile de luna aceasta


Recommended Posts

NVIDIA RTX 2080

 

Nvidia a dezvăluit pe la începutul lunii că nu va mai organiza un eveniment GTC anul acesta, în cadrul căruia trebuia să prezinte o varietate de noutăți și să se întâlnească cu diverși membri ai industriei de jocuri. Din cauza coronavirusului, acest eveniment s-a transformat într-unul doar on-line. Apoi, Nvidia a decis că ar fi mai bine dacă n-ar avea nici o prezentare on-line, ci doar o lansare de anunțuri. Iar acum vine pasul următor.

 

Compania a dezvăluit că nu vor mai fi nici măcar anunțuri. Din cauza situației mondiale curente, compania nu vrea să distragă atenția angajaților, partenerilor, presei și analiștilor de la faptul că ne confruntăm cu o pandemie. Nvidia tot va organiza un stream cu numeroase lucruri interesante pentru dezvoltatori și cercetători, dar nu va prezenta nici un produs nou, așa că seria GeForce 3000 va mai sta pentru o vreme în spatele cortinei.

 

Nu sunt deocamdată detalii despre când am putea vedea la față noua serie de plăci video, dar în contextul global curent, nu prea contează.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.