Jump to content
Sign in to follow this  
Madalin

Review - Videoproiector OPTOMA S322E

Recommended Posts

Videoproiector OPTOMA S322E, SVGA 800 x 600p, 3800 lumeni, negru

 

Videoproiector OPTOMA S322E, SVGA 800 x 600p, 3800 lumeni, negru

 

Proiectati prezentari vibrante stralucitoare in orice moment al zilei. Proiectat pentru sali de intalnire si sali de clasa, S322e are o culoare uimitoare, o durata de viata lunga a lampilor si functii de economisire a energiei pentru a va oferi un cost general redus.

 

Oferiti prezentari puternice si lectii educationale cu culori uimitoare. Proiectoarele Optoma asigura performante fiabile de culoare potrivite pentru orice continut si mediu. De la culori precise sRGB pentru imagini reale, la prezentari vibrante. Avem un mod de afisare pentru a raspunde specific nevoilor dvs. Perfect pentru o gama de prezentari grafice si video.

 

Adaugati mai multa adancime imaginii cu un proiector cu contrast ridicat. Comparativ cu tehnologia concurenta, proiectoarele Optoma DLP va ofera albi mai stralucitori si negri ultra-bogati, imaginile prind viata, iar textul pare clar - ideal pentru aplicatii de afaceri si educatie.

 

Tehnologia Eco + reuneste caracteristicile de contrast ridicat, durata de viata imbunatatita a lampilor si economisirea de energie usor de utilizat, reducand totodata consumul de energie.

 

Pot exista cazuri cand proiectorul este lasat sa functioneze atunci cand nu este utilizat. Pentru a ajuta la economisirea de energie, functia „auto power off” se opreste automat proiectorul dupa o perioada de timp stabilita, daca nu este utilizat

 

Proiectoarele Optoma au fost proiectate sa functioneze 24 de ore pe zi in orientare standard. Perfect pentru aplicatii in care sunt necesare perioade de utilizare prelungite.

 

PRO Produs

 

  • O durată de funcţionare a lămpii foarte mare, 15.000 de ore în modul Eco.
  • Poate oferi o luminozitate de 3800 lumeni, ceea ce va asigura o luminozitate clară în majoritatea condiţiilor de luminozitate.
  • Multiple moduri de funcţionare.
  • Securitatea este asigurată de către: Security bar, Kensington Lock, Password protected interface.

 

CONTRA Produs

 

  • Rezoluţia este 800x600. 

 

Recomandări

 

Îl recomand pentru orice persoană care doreşte să aibe un dispozitiv de genul în casă, filmul nu va fi redat cu o calitate HD, însă suportă tehnologie 3D.

 

Sursa

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.