Jump to content

COVID-19: Concerte și evenimente amânate sau anulate


zL Edison
 Share

Recommended Posts

image.thumb.png.e81efdeb22ca89452635bff7a688e58d.png

 

 

Mai multe evenimente care au un raport cu comunitatea noastră au fost anulate sau amânate, în urma măsurilor anunțate de autorități pentru a combate răspândirea bolii COVID-19.


A 19-a ediție a Concursul Muzical Internațional de la Montreal, amânată pentru 2021


Preconizată inițial în perioada 4-13 mai 2020, secția Pian a CMIM a fost amânată pentru anul viitor, între 24 mai și 3 iunie. Secția Voce 2021 a concursului a fost la rândul ei amânată pentru primăvara anului 2022.

 

După cum am informat în ediția noastră tipărită din 6 martie 2020, printre cei 24 de finaliști ai concursului de anul acesta se afla și tânărul pianist român Cristian Sandrin. Având un repertoriu larg și divers și prezentându-se pe scenă în recitaluri de pian solo, muzică de cameră sau concerte cu orchestra, Cristian Sandrin se bucură de o frumoasă carieră internațională. Alături de ceilalți 23 de finaliști, el va fi automat admis la ediția din 2021.

 

Cei care au achiziționat bilete via site-ul CMIM pot contacta departamentul de comunicații al acestuia la 514-845-4108, ext. 236 pentru o rambursare sau o reînnoire a biletului pentru 2021. Persoanele care au cumpărat bilete via Place des Arts pot suna la 514-842-2112 / 1-866-842-2112.

 

Opereta Crai Nou, amânată pentru la toamnă
În data de 4 aprilie, asociația La Muse Héritage Musical urma să prezinte, pentru a doua oară la Montreal, opereta Crai Nou de Ciprian Porumbescu.

 

Spectacolul a fost reprogramat pentru toamna viitoare, în acelaşi format și cu aceeași distribuție: soliștii Marina Negruță – soprană, Corina Maria Zosim – soprană, Jaime Sandoval – tenor, Xavier Lapointe – bariton, Serghei Vîrticuș – bariton și Jordan Delage – bas, alături de corul La Muse, acompaniat de pianistul Beguentch Gueldyev, și de grupul de dans folcloric Hora din Montreal, condus de Florin Sălăjan. În prima parte a spectacolului publicul va putea audia celebra Baladă a lui Ciprian Porumbescu în interpretarea violonistei Anastasia Vîrlan.

 

Urmăriți site-ul La Muse pentru confirmarea noii date a spectacolului. Info despre bilete: 450-541-1959.

 

Atelierul de colaje cu hârtie japoneză propus pictorița Eva Halus, anulat
Un atelier de creație de colaje cu hârtie japoneză (chiyogami) cu pictorița și ilustratoarea Eva Halus urma să aibă loc sâmbătă, 28 martie, la atelierul buticului Au Papier Japonais din Montreal. Atelierul a fost anulat, însă artista Eva Halus oferă mai multe astfel de ateliere de-a lungul anului, în varii locații. Le vom anunța atunci când situația va permite reluarea lor.

 

Concertul Les grands noms de la musique française al Catalinei Mirica, amânat pentru o dată ulterioară
Un spectacol de succes pe scena de la Place des Arts, Les grands noms de la musique française urma să fie prezentat în data de 14 martie la Centrul Leonardo Da Vinci, sala Piccolo Teatro. Urmăriți site-ul oficial al artistei, Catalina Musique, pentru a afla data la care spectacolul va fi reprogramat. Biletele cumpărate pot fi reînnoite pentru noua reprezentație sau pot fi rambursate: www.cldv.ca | 514-955-8370.

 

Centrul comunitar 6767 Côte-des-Neiges închis. Întâlnirile Clubului de Aur și Cenaclului Eminescu suspendate
Începând din data de 14 martie 2020 și până la noi ordine, Centrul comunitar 6767 Côte-des-Neiges din Montreal este închis. Întâlnirile lunare ale Clubului de Aur al Asociației Culturale Române și cele ale Cenaclului Eminescu au fost, în consecință, suspendate.

 

 

Sursa: Click
 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.