Jump to content

Sloturi Facțiuni / Faction Slots


Kelton
 Share

Recommended Posts

@Kelton bun asta, o parte din lag vine si de la jucători, ar fi bine sa se reducă de la 10 conturi la 5 conturi. Din 1000 jucători, vreo 400 sunt conturi pentru referall.

Link to comment
Share on other sites

Tot se lucreaza la lag si nici macar o singura rezolvare. Intrebari si voi pe ceilalti cum au rezolvat problemele ca doar la noi sunt. 

Nu mai bagati atatea obiecte pe server.

LIMITATI NR DE MASINI SPAWNATE SIMULTAT LA 2. Indiferent daca ai sau nu Cont Premium.

 

 

Link to comment
Share on other sites

E de apreciat faptul că vreţi să aibă cât mai multe persoane şansa de a face parte dintr-o facţiune, însă mai bine v-aţi focusa pe problema principală ce macină toţi jucătorii de pe ambele servere ( presupun ), adică cea a lag-ului INFERNAL, indiferent că e war sau nu... Problema nu e de la host ( pentru că din câte ştiu şi serverul Ruby a lu' Awake are host tot de la Daniel_F, cum avem şi noi, iar ei nu au aşa mare lag ), cel puţin aşa presupun eu, ci mai mult de proasta optimizare a gamemode-ului. S-au tot creat sisteme, adăugat obiecte şi multe alte lucruri noi pe acest gamemode... fără ca acesta să fie optimizat la maxim. Propun următoarele lucruri:

 

  • Consultarea d.p.d.v. tehnic cu scripter-ul Ksenon de pe Ruby în vederea unor rezolvări la unele lucruri de optimizat la gamemode ( consider că e de bun simţ ca comunităţiile să se ajute între ele ).
  • Modificarea numărului posibil de vehicule spawnate pe server PER PERSOANĂ la 2 vehicule MAXIM ( se creează lag şi dacă sunt multe maşini spawnate pe server ). O altă idee ar fi să se interzica ca de la un anumit număr de playeri să poţi spawna doar 2 maşini. ( indiferent că ai sau nu cont premium )
  • Scăderea numărului de obiecte
  • Posibilitatea ca în timpul efectuării unui job ( aici depinde de job ), serverul să te bage automat într-un alt virtual world.
  • Verificarea sistemului de login pe server. De foarte multe ori dispare căsuţa cu login atunci când multe persoane vor să intre pe server ( chiar şi atunci când îţi rândul să intri, acea căsuţă dispare ).
  • Testarea tuturor sistemelor actuale în vederea găsirii problemei/problemelor ce cauzează acest lag.
  • Rescrierea unor sisteme "învechite", care nu au mai fost băgate în seamă, să zis aşa, de foarte mult timp.

 

Consider că aceste propuneri ar aduce un beneficiu major la optimizarea serverului.

 

 

PS: A nu se lua în nume de "reclamă" menţionarea numelui serverului şi scripterului de pe acesta. Cu toţii ştim cine sunt, deci nu văd care ar fi reclama.

Edited by South Silviu.
Link to comment
Share on other sites

  • Kelton locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.