Jump to content
Sign in to follow this  
TLG Ratonescu

Reclamatie staff

Recommended Posts

 

  Discord ID: 🔥TLG Ratonescu#2381
  Gradul detinut de tine: -
  Motivul reclamatiei: nota acordata aiurea.
  Discord ID-ul adminului reclamat: Levy#9879
  Rank-ul adminului reclamat: Discord Moderator
  Dovada: 
  Explicatii: Mi s-a zis sa deschid o reclamatie, deoarece am primit nota 1 aiurea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut,

 

Din ce poti observa mi s-au modifica cateva note cu roșu în tabelul nominal de note, neconsiderând conducerea serverului de discord că ar fi niște note tocmai acordate corect, dar în situația ta este cu totul alta poveste, pentru că nu am avut ce argumenta la aplicația pe care ai facută. Cuvintele mele au fost următoarele:

 

"Interes jalnic față de aplicație, biografie copiată și nici aia întreagă, detalii minore. Nu am ce argumenta despre persoana asta."

 

Am fost cât de scurt și la obiect am putut fi, sper că te-am lămurit.

O seară frumoasă.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Revenind,

 

La cererea conducerii am fost rugat să-ți ofer mai multe detalii legate de nota acordată. Într-adevăr 1 este cel mai mic punctaj pe care puteam să ți-l acord și totodată am și făcut-o, deoarece repetându-mă ca mai sus, nu ai oferit niciun punct de interes asupra aplicației, a fost cât se poate de minim, nu mi-ai oferit absolut nimic pentru un argument mai bun/dezvoltat. Comparativ cu restul aplicanților, ești sub nivelul mediu aproape de null al dezvoltării aplicației. Toți au avut un minim de interes, mai mare, mai mic, că au scris mai multe prostii sau mai puține, nu are asta de a face, contează doar că au facut-o. Luând toate aspectele astea în considerare am ajuns la decizia de ați acorda minimul de punctaj, tot ce trebuia din punctul meu de vedere era să oferi mai multe detalii, dar fiind cea mai slabă aplicație din punctul meu de vedere ai obținut punctajul acesta din partea mea. Dacă toți ar fi procedat în același mod, aș fi acordat punctaje în funcție de punctul respectiv de interes. 

Cam atât am avut de spus și de această dată, sper să te lămuresc pe tine, cât și conducerea Discord.

 

O seară frumoasă.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Avand in vedere argumentarea moderatorului pentru nota oferita, aceasta a fost acordata in mod justificat.

 

Te asteptam cu o noua aplicatie la urmatoarele recrutari si iti sugeram sa folosesti aceasta explicatie in scopul de a iti imbunatati viitoarea aplicatie.

 

Pentru orice nealmuriri/probleme/intrebari iti stau la dispozitie pe Discord TibiS#7636 sau la adresa de E-Mail [email protected]

 

Mult succes!

Edited by TibiStanciu

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.