Jump to content

Windows 10 Insider Preview Build 19592


Recommended Posts

1578565307_w10next-pc11_medium.jpg

 

Inainte de a trece la subiect, doresc sa va fac cunostinta cu noul lider al programului 'Windows Insider'.

Panos Panay a anunțat că Amanda Langowski este noua conducere pentru Windows Insider Program.

 

Ce este nou în Build 19592?

  • Îmbunătățirea posturii tabletei pentru PC-urile convertibile 2 în 1

Microsoft Team incepe sa lanseze (din nou *) noua experiență a tabletelor pentru PC-urile convertibile 2 în 1 ca o previzualizare a unor Windows Insiders în inelul Fast. Această experiență este separată de experiența din modul Tabletă pe care o veți putea utiliza în continuare. Această experiență nouă le permite utilizatorilor care intră în postura tabletei să rămână în experiența desktop familiară fără întrerupere cu câteva îmbunătățiri la atingerea cheii:

  • Pictogramele barei de activități sunt distanțate;
  • Caseta de căutare din bara de activități este prăbușită în modul numai pentru pictograme;
  • Atingeți tastatura auto invocată când atingeți un câmp text;
  • Elementele de explorator de fișiere vor avea un pic mai mult padding, pentru a le face confortabil să interacționeze cu atingerea.

Veți observa, de asemenea, că am actualizat unele dintre setările tabletei aferente în Setări> Sistem, pentru a vă oferi controlul asupra experienței.

Pentru a contribui la asigurarea calității, funcția se va derula lent, începând cu o porțiune din cei care nu au mai deconectat niciodată tastatura sau au setările modului tabletei setate pe „Nu mă întrebați și nu schimbă”.

Modificări generale și îmbunătățiri:

Platforma de căutare Windows (Indexer) a fost actualizată cu o logică îmbunătățită pentru a ajuta la găsirea unor momente mai bune pentru a efectua indexarea fișierelor dvs. și pentru a evita indexarea puternică în timp ce utilizați mașina. De asemenea, s-a făcut o îmbunătățire pentru a limita în mod semnificativ cantitatea de timp în care serviciul indexează fișierele dvs. pentru conținut care nu are impact asupra experiențelor de căutare și vă oferă o experiență mai bună pe Windows.

 

Sursa: Windows Blog
 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.