Jump to content

La mulți ani tuturor copiilor! Quest special aici

Ediția lunii Iunie a concursului WOTM a început. Detalii aici

 

Autentificare în Doi Pași pe serverele de sa-mp. Detalii aici

Autentificare în Doi Pași pe forum. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Sign in to follow this  
IngeruDrogat

Woody Allen îl acuză pe Timothée Chalamet că l-a „învinuit” public pentru a câștiga Oscarul

Recommended Posts

483638l-640x400-b-b790b5a5.jpg

 

Actorul în vârstă de 24 de ani, pe care îl vom vedea în Dune și The French Dispatch, și-a donat câștigurile din filmul A Rainy Day in New York, semnat de Woody Allen, după ce s-a redeschis în presă subiectul presupuselor abuzuri sexuale săvârșite de regizor

 

Woody Allen pretinde că Timothée Chalamet a decis să îl acuze public pentru a-și mări șansele de a câștiga un Oscar. Chalamet, care a jucat în filmul lui Allen A Rainy Day in New York, a declarat că „nu vrea să profite” de pe urma filmului și a anunțat că își va dona salariul mișcării Time’s Up și altor două organizații caritabile. Decizia actorului a venit după ce acuzații de abuz sexual au reieșit la suprafață împotriva regizorului din partea fiicei Dylan Farrow. Woody Allen a negat în tot acest timp acuzele.

 

În noua sa carte, Apropos of Nothing, Allen îl acuză pe Chalamet că a făcut o astfel de declarație pentru că a fost nominalizat la Oscar în categoria „Cel mai bun actor” pentru rolul din Call Me by Your Name, scrie publicația independent.co.uk.

 

„Toți cei trei actori principali din A Rainy Day in New York au fost excelenți și a fost o plăcere să lucrez cu ei”, a scris Allen în cartea sa de memorii. „Ulterior, Timothée a declarat public că a regretat faptul că a lucrat cu mine și a dat banii unor cauze caritabile, dar a jurat în fața surorii mele că a trebuit să procedeze așa pentru că era în cărți pentru un Oscar cu filmul Call Me by Your Name, iar el și agentul său au simțit că ar avea o șansă mai bună de a câștiga dacă îl condamnă public pe regizor”.

Cu toate acestea, Chalamet nu a câștigat Oscarul în acel an, premiul mergând către Gary Oldman pentru rolul Winston Churchill din filmul Darkest Hour.

 

Alți actori care și-au exprimat susținerea față de presupusa victimă a lui Woody Allen au fost Greta Gerwig, Mira Sorvino, Colin Firth, Michael Caine și Jeff Daniels. „Faptul că acești actori și actrițe nu au cercetat în profunzime cazul nu i-a oprit din a vorbi public extrem de convinși”, a scris Allen.

 

Cartea de memorii a lui Allen a fost publicată de Arcade Publishing luni, 23 martie, după ce regizorul a fost refuzat de Hachette Book Group. Independent.co.uk mai scrie că regizorul și-a folosit memoriile pentru a răspunde acuzațiilor ce i s-au adus de abuz sexual asupra copiilor.

 

cinemagia.ro

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

:topic_closed:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.