Jump to content

Echipele din Spania riscă falimentul. Fotbaliștii refuză varianta intrării în șomaj tehnic


Wizzle
 Share

Recommended Posts

5567771-1400x957.jpg

 

 

Spania este a doua cea mai afectată țară din Europa de noul coronavirus, iar echipele din Primera și Segunda Division riscă falimentul dacă jucătorii nu vor ajunge la un acord în ceea ce privește salariile pe care le vor încasa în perioada de criză.

Jucătorii din Spania refuză varianta intrării în șomaj tehnic

Căpitanii echipelor din Primera și Segunda Division nu își doresc să intre în șomaj tehnic, lucru care ar putea afecta cluburile în următoarea perioadă, anunță președintele sindicatului fotbaliștilor din Spania.

 

Cei 42 de căpitani ai echipelor din Primera și Segunda Division au avut o teleconferință în care au discutat despre problemele financiare pe care le vor avea cluburile din cauza pandemiei de coronavirus, dar și despre măsurile care vor să le impună echipele după ce COVID-19 le-a afectat sursele de finanțare.

 

Conducătorii unor echipe din Spania le-au cerut angajaților și jucătorilor să accepte reducerile salariale conform legii șomajului tehnic, dar fotbaliștii s-au împărțit în două tabere. Unii au acceptat măsura impusă termporar de cluburile din Spania, iar alții nu au dorit să ofere un răspuns pe loc, ci au cerut timp de gândire.

 

Căpitanii echipelor din Primera și Segunda Division cred că oficialii s-au grăbit să impună o asemenea măsuri, toate acestea deoarece a trecut puțin timp de când noul coronavirus a afectat țara și impactul economic asupra cluburilor nu s-a văzut. Mai mult, aceștia consideră că șomajul tehnic ar trebui să fie aplicat dacă tot sezonul ar fi suspendat și nu s-ar mai juca deloc.

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.