Jump to content

Sezonul din Serie A este la un pas să fie anulat după ce pandemia de coronavirus a făcut prăpăd


Wizzle
 Share

Recommended Posts

Derby-ul-Juventus-Inter-ar-putea-fi-aman

 

 

Pandemia de coronavirus nu se oprește în Italia, acolo unde cifra de 10.000 de decese a fost depășită. În aceste condiții, sezonul din Serie A ar putea fi acum anulat.

Damiano Tommasi, președintele Asociației Fotbaliștilor Italieni, susține că o decizie va fi luată în cursul acestei zile, iar șansele să se ajungă la anularea campionatului sunt destul de mari.

„Fotbalul nu este o prioritate!”

 

 

„Prioritatea noastră este sănătatea tuturor! Aud că anumite echipe vor să se antreneze, dar fotbalul nu este acum o prioritate. Trebuie să înțelegem că este necesar să ne schimbăm obiceiurile”, a spus Tommasi.

 

 

Deocamdată, campionatul Italiei a fost întrerupt doar până pe 3 mai, însă la cum arată lucrurile acum pare o dată foarte optimistă.

 

”Reluarea meciurilor din Serie A la începutul lunii mai este o solutie nerealistă. Voi propune extinderea restricţiilor pentru toate competiţiile sportive. Mă refer şi la antrenamente, aici nu se intervenise pentru că mai exista posibilitatea ca Jocurile Olimpice să aibă loc”, a declarat recent și Vincenzo Spadafora, pentru La Repubblica.

 

 

Conform ministrului italian, „cluburile vor trebui să înţeleagă că nimic nu mai poate fi la fel după această criză”.

 

 

 

Sursa

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.