Jump to content

Honor 30S, anunţat oficial. Huawei aduce pe piaţă un mid-range premium cu 5G şi sistem quad-camera


Dark Night
 Share

Recommended Posts

honor-30s-views-640.jpg?height=360&width=640

 

Huawei a anunţat în china noul model mid-range premium Honor 30S. Acesta este primul dispozitiv de medie al brandului secundar care beneficiază de conectivitate 5G, cât şi primul care este echipat cu chipset-ul Kirin 820. Acest chipset va fi cel mai probabil folosit şi pe alte dispozitive de medie din viitor al ambelor branduri şi pare să fie mai bine dotat din punct de vedere al puterii de procesare decât alternativele Snapdragon 700 de la Qualcomm.

 

Ecranul lui Honor 30S măsoară 6,5” În diagonală şi beneficiază de un panou LCD cu rezoluţie Full HD+, iar Huawei a integrat pe acest model atât un port USB Type-C, cât şi un jack de 3,5mm pentru căşti. Ce nu are este un senzor de amprenă în ecran, acesta fiind mutat pe laterala din dreapta, un slot pentru carduri microSD sau Nano Memory, NFC şi infraroşu. Toate aceste componente sunt dedicate modelelor semnificativ mai scumpe din gama Huawei P. Totul este alimentat de un acumulator de 4.000 mAh care se încarcă rapid la 4.000 mAh, fără încărcare wireless.

 

La capitolul camere foto avem de a face cu un senzor de 16 megapixeli frontal, integrat în display în colţul stânga-sus, cât şi un sistem cu patru camere pe partea din spate. Cameră principală de 64 megapixeli, cameră cu zoom optic 3x de 8 megapixeli, o cameră ultra-wide de 8 megapixeli şi în cele din urmă o cameră macro de 2 megapixeli.

Honor 30S este deja disponibil pentru comandă în China şi cu siguranţă va fi lansat şi într-o versiune internaţională pe pieţele pe care brandul secundar Huawei încă activează. La 2.400 yuan, adică 305 euro, Honor 30S vine în configuraţie cu 8 GB RAM şi 128 GB stocare. Varianta de top, cu 8 GB RAM şi 256 stocare costă 2.700 yuan, adică aproape 350 euro. Probabil că preţurile vor creşte puţin odată cu disponibilitatea în Uniunea Europeană.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.