Jump to content

La mulți ani tuturor copiilor! Quest special aici

Ediția lunii Iunie a concursului WOTM a început. Detalii aici

 

Autentificare în Doi Pași pe serverele de sa-mp. Detalii aici

Autentificare în Doi Pași pe forum. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Sign in to follow this  
IngeruDrogat

Michael Bay semnează cu Sony Pictures pentru proiecte de film și TV

Recommended Posts

972535l-640x400-b-cb54496d.jpg

 

Bay este principalul creator din spatele seriei Transformers, care a încasat peste 1,5 miliarde de dolari la box-office-ul american

 

Michael Bay și casa de producție Bay Films au semnat un contract cu Sony Pictures atât pentru film cât și pentru TV, anunță The Hollywood Reporter.

Bay și-a făcut debutul ca regizor cu filmul Bad Boys (1995) alături de Sony, și acum urmează să semneze regia următorului său action, The Black Five. Detaliile despre acțiunea thriller-ului, inspirat de o idee originală, sunt ținute secrete, însă sursele indică o acțiune în centrul căreia este o echipă militară de elită. Scenairul este semnat de către Ehren Kruger (The Ring, plus adaptarea pentru micul ecran a filmului The Brothers Grimm, de Terry Gilliam).

 

Bay este principalul creator din spatele seriei Transformers, care a încasat peste 1,5 miliarde de dolari la box-office-ul american. De curând, Bay a regizat pentru Netflix thrillerul 6 Underground și a fost producător pentru thriller-ul lui John Krasinski A Quiet Place, dar și pentru spinoff-ul Bumblebee pentru Paramount.

 

Cât priveşte proiectele TV, Bay este producător executiv la Jack Ryan a lui Tom Clancy, în care joacă Krasinski. De asemenea, este producător executiv la un serial inspirat din horror-ul The Purge. Anterior, Bay a semnat producția seriei de acțiune-dramă The Last Ship și a serialului Starz Black Sails, care au rulat timp de cinci sezoane fiecare. 

cinemagia.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

:topic_closed:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.