Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Laptop-urile ASUS TUF Gaming A15 sunt disponibile in Romania


Recommended Posts

ASUS TUF Gaming A15

 

La inceputul acestui an vorbeam despre noua serie de laptop-uri de gaming de la ASUS ce urmeaza sa fie lansata. Ei bine, acum modelele ASUS TUF Gaming A15 sunt disponibile pe teritoriul Romaniei. Prezentate pentru prima data in cadrul CES 2020, noile portabile vin echipate cu noile procesoare AMD Ryzen 4000.

 

ASUS TUF Gaming A15 FA506 este bazat pe o arhitectura hardware avansata ce integreaza procesoarele mobile AMD Ryzen 4000. Versiunile de top din aceasta serie includ cele mai recente procesoare Ryzen 7 4800H cu 8 nuclee si 16 fire de executie. Alaturi de aceste procesoare, capacitatea de memorie RAM poate ajunge pana la 32GB, iar de accelerarea grafica se va ocupa un chip GeForce RTX 2060 de 6GB.

 

Procesoarele Ryzen 7 4800H ating o frecventa de varf de pana la 4.2Ghz cu un TDP de numai 45W, avand la baza arhitectura TSMC 7nm FinFET. Combinatia de imbunatatiri arhitecturale si procesul de fabricatie de numai 7nm aduc o eficienta energetica exceptionala. Nici placa video nu este de trecut cu vederea. Procesoarele grafice GeForce RTX 2060 folosesc o combinatie de nuclee CUDA, RT si Tensor pentru trasarea ray tracing. De asemenea, cei 6GB de memorie GDDR6 vor sustine fara probleme si cele mai pretentioase jocuri.

 

Ecranele NanoEdge de 15.6″ disponibile pe ASUS TUF Gaming A15 au rezolutie FullHD si rata de refresh de pana la 144Hz. Sincronizarea adaptiva afiseaza imaginile cadru cu cadru, fara ruperi sau pierderi. Fiecare laptop include si o camera web pentru streaming sau conferinte video, pozitionata pe marginea de sus.

 

Notebook-urile de gaming de la ASUS integreaza un sistem avansat de racire, cu un flux ridicat de aer rece pentru a mentine temperaturile sub control. Modelul de tip fagure de pe spatele laptopului functioneaza si pe post de retea extinsa de admisie a aerului. Sistemul de auto-curatare a ventilatoarelor si radiatoarelor directioneaza impuritatile in tunele anti-praf inainte ca acestea sa se poata depune.

 

Laptopurile TUF Gaming Pot fi actualizate in functie de cerintele utilizatorilor, capacul fiind fixat cu suruburi Philips standard, fara a fi nevoie sa folosesti instrumente speciale.

 

ASUS TUF Gaming A15 este supus unor teste de rezistenta complexe, astfel se incadreaza in standardul militar MIL-STD-810H. Dispozitivele sunt testate pentru a rezista cu succes daunelor cauzate de caderi neasteptate, lovituri si socuri in timpul procesului de livrare sau in timpul utilizarii zilnice. Prin urmare ASUS TUF Gaming FA506 poate fi transportat cu usurinta intr-o geanta sau rucsac, oriunde ai merge.

 

Preturi si disponibilitate

 

Mai multe configuratii ASUS TUF Gaming A15 vor fi disponibile in Romania in cel de-al doilea trimestru, la preturi ce pornesc de la aproximativ 3699 de lei (TVA inclus).

 

Primul model ajuns in oferta magazinelor locale, FA506IU-AL048 are o configuratie decenta si un pret de 4999 de lei:

 

  • AMD Ryzen 7 4800H
  • GeForce GTX 1660 Ti 6GB GDDR6
  • 8GB memorie RAM
  • SSD 512GB M.2 NVMe
  • Ecran FullHD la 144Hz
  • Baterie de 48WH

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.