Jump to content

Un Lamborghini Miura SV care a cam tras chiulul. Adică l-a tras bine de tot..


Madalin
 Share

Recommended Posts

Un Lamborghini Miura SV care a cam tras chiulul. Adică l-a tras bine de tot..

 

Încă o mașină la mâna a doua care pare să fi sfidat trecerea timpului și care, cu siguranță, va incendia apetitul colecționarilor bogați. Este vorba despre un Lamborghini Miura SV fabricat în 1972 care a aparținut o bună bucată de vreme familiei regale din Arabia Saudită. Aripioarele aerodinamice cu rol de spoiler vizibile în fața roților anterioare au fost montate la numai două Miura – unul fiind cel din articolul de față.

 

Automobilul a fost vândut în 2005 și a ajuns în SUA. Cumpărătorul a început o restaurare amănunțită care a durat doi ani. Vopseaua pe care a primit-o în respectiva fază de restaurare face, bineînțeles, parte din paletarul mărcii Lamborghini și se numește Grigio Fantastico Metallizzato. În 2011, coupe-ul italian a fost achiziționat de Joe Macari Classics, dealer care acum îl pregătește de vânzare.

 

La bord este afișat un rulaj de numai 5759 km, ceea ce înseamnă că, foarte probabil, acesta este astăzi cel mai puțin uzat Lamborghini Miura SV din lume. Prețul anunțat pentru această capodoperă cu design semnat de studioul Bertone și motor V12 amplasat transversal-central este de 2,594,950 de lire sterline.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.