Jump to content

Gigi Becali a recunoscut că negociază cu o echipă din MLS pentru transferul lui Florinel Coman!


Wizzle
 Share

Recommended Posts

7555870-Mediafax_Foto-Alexandru_Dobre-1-

 

 

 

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a confirmat că Florinel Coman (21 de ani) are o oferă din partea clubului Orlando City, din MLS.

 

Așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate în urmă cu o zi, Florinel Coman este dorit în campionatul în care activează și Alex Mitriță.

 

„Da, așa este, mi-au trimis o ofertă, m-au întrebat dacă mai e valabilă oferta. Iar eu le-am transmis că fac niște modificări în oferta lor. Înainte era vorba de un procent de 50%-50%, dar eu am zis că propun ca eu să rămân cu 40% și ei să ia 60%. Și am zis că dacă e așa, atunci sunt de acord pentru suma de 9 milioane de euro”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

 

 

Prosport a aflat încă de ieri că Gigi Becali negociază cu Orlando City, formație care ocupă locul 9 în clasamentul din MLS (Major League Soccer), Confederația de Est. Americanii s-au interesat de serviciile lui Florinel Coman, iar dacă latifundiarul din Pipera va ajunge la un acord cu formația din MLS, atunci „Mbappe de România” se va duela cu Alexandru Mitriță (25 de ani), jucătorul lui New York City.

 

  •  

„Uite acum sunt pe telefon ca să vând un jucător. Nu îi spun numele. Sunt pe telefon să vând un jucător pe zece milioane. Negociez acum”, spunea Gigi Becali, pentru ProSport.

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Wizzle locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.