Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Masina e parcata in apa


Reacredinta

Recommended Posts

Nickname: Reacredinta

Server:  rpg2

screen: https://ibb.co/6sN8Wk3

Am cumparat o masina de la un jucator si este parcata undeva in afara mapei in apa.. am ajuns foarte greu acolo si de ori cate ori ii dau deblocheaza ea tot acolo se respawneaza.. nu pot sa o scot de acolo.. am incercat sa iau legatura in joc cu admini dar nimeni nu ma bagat in seama.. un admin a venit la mine s-a uitat si dupa a plecat si nu a zis nimic.. chiar asa ?

Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

Folosește comanda /v pentru a-ți deschide meniul de la garaj, spawnează mașina respectivă iar apoi tot de pe /v selectează opțiunea de Debug. Această opțiune o să-ți mute mașina undeva în Las Venturas. Poți folosi opțiunea de locate ca să vezi exact unde este.

 

Poți apoi să-ți iei mașina și să-i dai park altundeva.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Reacredinta said:

am folosit deja asta.. e adevarat imi zice ca este in LV in aeroport.. mi se pune checkpoint acolo dar dupa cateva secunde checkpointul se muta inapoi in locul de pe harta de v-am aratat poza

Dă debug iar când ajungi în parcarea respectivă, s-a despawnat mașina între timp.

Link to comment
Share on other sites

am dat.. degeaba.. se spawneaza in lv pentru cateva secunde.. dupa iar apare in apa.. au venit niste admini la locul cu pricina s-au uitat si dupa tot la fel au plecat.. nu tu buna ziua nu tu nimic... am vanduto la ds ca aveam nevoie de slot.. puteti considera topicul asta ca tema inchisa.. dar nu imi place cum se comporta adminii.. cel putin cei care au fost activi cat timp am dat eu zecile de rapoarte.. nici macar nu le citeau.. 

Link to comment
Share on other sites

@Reacredinta Nu era mare chestie sa dea un admin [/getcar], adminii de pe RPG1 is foarte nepasatori, nici nu te baga in seama, au prea multe fite, daca dai sms unui admin 4+ nici nu se oboseste sa iti raspunda, si eu am dat report ca sunt blocat, deci ca sunt blocat nu ca x are aim sau mai stiu eu ce, erau vreo 10 admini intrati, mi-au acceptat reportul dupa vreo 3 minute, insa nu toti sunt asa, insa adminii 4+ deja se cred pe luna, NU TOTI.

Stiu ca tu vorbeste de adminii de pe RPG2, eu zic si de RPG1.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.