Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Khabib Nurmagomedov refuză să lupte de teama coronavirusului. Adversarul său s-a înfuriat teribil: "Câini nenorociți!"


.Lizard
 Share

Recommended Posts

Khabib Nurmagomedov refuză să lupte de teama coronavirusului. Adversarul său s-a înfuriat teribil: "Câini nenorociți!"

 

Pe Khabib Nurmagomedov nu-l sperie niciun adversar din cușcă, însă e îngrozit de coronavirus. Omul care l-a răpus pe Conor McGregor refuză să lupte cu Tony Ferguson de teamă să nu se îmbolnăvească și spune că nu vrea să iasă din Rusia, acolo unde s-a autoizolat.

 

khabib

 

Pe Khabib nu-l poate îndupleca nimic să se răzgândească, deși președintele UFC, Dana White, a spus că se gândește la o soluție pentru ca meciul să aibă loc, chiar și fără spectatori.

 

 

"Înțeleg tot ceea ce se întâmplă și, cu siguranță, sunt mai supărat decât voi pentru că trebuie să anulez lupta. Aveam multe planuri, dar nu pot să controlez unele lucruri. Aveți grijă de voi și puneți-vă în situația mea", a transmis Khabib Nurmagomedov.

 

Nurmagomedov refuză să lupte de teama coronavirusului. Reacția adversarului său, Tony Ferguson, a venit imediat

 

Tony Ferguson a răbufnit când a aflat vestea și a dat imediat to replică dură. Americanul crede că totul este intenționat pus la cale de rus și cere ca acesta să fie deposedat de centură.

 

"Cred că el știa dinainte că nu va lupta. Noi l-am speriat. El a avut șansa să se întoarcă din Abu Dhabi (n.r.: în SUA). Are această putere de a lua un avion și să revină. Este a doua oară când l-am deconspirat.

 

Înainte ca granițele să fie închise în Rusia, a optat să revină în Daghestan pentru a-și termina pregătirea. Omul nu vrea să lupte, e speriat. A fugit! Ar trebui să-i fie luat titlul", a spus Ferguson.

 

Khabib Nurmagomedov și Tony Ferguson au o întreagă istorie în spate. Practic, aceasta este a cincea oară când Khabib se retrage înaintea unei dispute programate cu Ferguson, din motive mai mult sau mai puțin obiective.

 

 

Cei doi urmau să lupte acum la UFC 249, gală programată pe 18 aprilie, în SUA.

 

Ferguson vrea ca McGregor să lupte cu el în locul lui Khabib

 

Tony Ferguson are războaiele lui. Americanul de 36 de ani a pus acum ochii pe Conor McGregor, celălalt fost campion mondial de la categoria ușoară. În octombrie 2018, McGregor a fost distrus de Nurmagomedov în doar 40 de secunde.

 

"Eu sunt luptător. Khabib și Conor McGregor tot fug cu coada între picioare ca niște câini nenorociți. Eu lucrez cu marfa clientului, dar ăștia nu sunt clienți serioși. Sunt niște fricoși. Khabib e o fetiță. I-am spus că o să șterg cu el pe joc, tipul s-a fofilat", a spus Ferguson.

 

 

-Tony Ferguson (36 de ani) are 25 de victorii, dintre care 12 obținute prin KO și 8 prin submission, plus 3 înfrângeri. El este campionul mondial interimar UFC la categoria ușoară.

 

-Khabib Nurmagomedov este campionul mondial UFC la categoria ușoară. Este neînvins în carieră, cu 28 de victorii, dintre care 8 prin KO și 10 prin submission.

 

-Conor McGregor (31 de ani) este primul luptător care a deținut centuri mondiale la două categorii de greutate simultan, pană și ușoară. Are 22 de victorii, dintre care 19 prin KO și 4 înfrângeri.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.