Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Moto G8 Power Lite, anunţat oficial pentru piaţa europeană


Tendoi
 Share

Recommended Posts

Motorola a dezvpluit Moto G Power în luna februarie, G8 Power Lite reprezentând continuarea low-cost, fără stylus dar cu multe din dotările atractive, precum acumulatorul de 5000 mAh şi ecranul Max Vision de 6.5 inch.

Confirmat cu imagini de prezentare mult înainte de anunţul oficial, Motorola G8 Power Lite vine cu sistem triple-ecamera, senzor de amprente la partea din spate şi o configuraţie de nivel entry-level bazată pe un chipset MediaTek.

g8-power-lite-3.jpg?height=444&width=640

Este vorba de soluţia Helio P35 pe 12nm, folosită cu multe alte telefoane low-cost de anul acesta, folosind procesor octa-core la 2.3GHz. Configuraţia este ajutată cu 4GB memorie RAM şi 64GB stocare internă expandabilă. Camera foto oferă un senzor principal de 16MP, senzor de 8MP cu lentile ultra-wide şi senzor de 2MP pentru poze în modul macro. Camera frontală este un model de 8MP fără pretenţii. Ecranul de tip LCD foloseşte rezoluţie HD+ (1600x720 pixeli) şi este decupat la partea de sus după modelul „picătură”.

Lista dotărilor este completată cu suport dual-SIM, ieşire pentru căşti de tip jack 3.5mm şi radio FM. Pachetul include un adaptor AC capabil să livreze o putere de 10W prin cablul USB-C, încărcarea nu tocmai rapidă durând undeva spre trei ore.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.