Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Midland XTC-280 - Prezentare


Tendoi
 Share

Recommended Posts

Camera video Sport Full HD Midland XTC-280 ne duce intr-o arie nisata, si anume, cea a sportului. Astfel, poate fi folosita in cadrul oricarei activitati sportive, putand fi montata in functie de preferinte si posibilitati: pe casca, pe arma, pe placa de snowboard sau surf etc.

Midland XCT-280 indeplineste toate cerintele pe care orice sportiv le-ar avea in momentul achizitionarii unei camere video: este mica, cantareste putin, filmeaza Full HD(1920 x 1080), este accesibila si versatila. Va fi usor de folosit si inregistreaza instant, fiind prevazuta cu un buton de dimensiuni mari pe partea superioara.

Printr-o simpla apasare, camera porneste inregistrarea video. Include senzor de 5.2MP si obiectiv wide angle, cu deschidere de 130 de grade, asigurand multiple detalii cuprinse in cadru si o claritate buna a imaginilor ce vor fi preluate. Incorporeaza un stabilizator dublu de imagine care permite pastrarea unei imagini clare, fara tremuraturi si alte deviatii, indiferent de conditiile extreme ale mediului in care se petrece actiunea.

Stocheaza totul pe card micro SD si ofera un timp de autonomie de pana la 2 ore. Suporta format MP4 si include interfata USB 2.0 pentru conectivitate. In plus, carcasa subacvatica inclusa in kit va fi foarte utila pentru filmat sub apa.

 

p4-3.jpg

Avantaje:

 

  1. Reda o imagine cu cadru larg datorita lentilelor cu unghi de filmare de 130°.
  2. Surprinde filmarea in cel mai mic detaliu, la rezolutie HD.
  3. Un accesoriu important, care este integrat in pretul camerei, este carcasa subacvatica ce permite scufundari.
  4. Ofera pana la 2 ore de autonomie, datorita bateriei Li-Ion 900 mAh.

 

Dezavantaje:

 

  1. Pret relativ mare

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.