Jump to content

Windows Admin Center 1910.2


Recommended Posts

wac-complements.png

 

Ce este 'Windows Admin Center'?

Windows Admin Center este instrumentul dvs. de administrare de la distanță pentru Windows Server care rulează oriunde - fizic, virtual, local, în Azure sau într-un mediu găzduit - fără costuri suplimentare.
 

Ce este nou?

Tăiați, copiați și lipiți în instrumentul Fișiere

When you select a folder or file in the Files tool, users have the option to cut or copy the file or folder.

Când selectați un folder sau fișier în instrumentul Fișiere, utilizatorii au opțiunea de a tăia sau copia fișierul sau folderul. După ce fișierul sau folderul este tăiat sau copiat, opțiunea de paste va deveni disponibilă, iar un utilizator poate lipi fișierul sau folderul într-o altă cale.

 

Repornirea serviciuluiWhen managing machines using the Services tool, there is now an option to restart a service.

Când gestionați mașini care utilizează instrumentul Servicii, există acum o opțiune de a reporni un serviciu. Nu mai este nevoie să porniți și să opriți un serviciu pentru a-l reporni.

 

Alte noutati:

  • Actualizare rapidă a clusterului - Pe tabloul de bord al clusterului, actualizările pentru nodurile conectate vor apărea în secțiunea „Alerte”;
  • Încărcare fișier - atunci când încărcarea mare a fișierului eșuează, acum puteți încerca din nou încărcarea fișierului;
  • Filtre cu mașină virtuală - Când vizualizați o listă de VM-uri cu mai multe filtre aplicate, VM-urile nu mai dispar după ceva timp;
  • Conectare Azure Update Management - Utilizatorii nu mai primesc o eroare de conectare atunci când încearcă să configureze gestionarea actualizărilor Azure după configurarea monitorizării Azure;
  • Crearea contului Active Directory - Am rezolvat o eroare în serviciile de domeniu Active Directory în care conturile ar putea fi create cu parole care nu îndeplinesc cerințele de complexitate.

Extensii partenere:

Ecosistemul Windows Admin Center continuă să se extindă odată cu lansarea de noi extensii partenere și îmbunătățiri ale extensiilor existente.

 

Azure Security Center este acum disponibil în general!

Extensia Azure Security Center nu mai este în previzualizare și acum este în general disponibilă! Această extensie aduce funcții de securitate hibridă cloud pe serverele administrate de WAC și le permite să fie protejate de ASC printr-o configurație cu un singur clic. Utilizatorii acestei extensii vor vedea, de asemenea, recomandări și alerte de securitate într-o vizualizare încorporată în Windows Admin Center.

 

Această integrare face parte dintr-o mișcare WAC mai mare de a aduce capabilități de servicii Azure hibrid în medii locale. Aceasta se extinde pe mediile premise în Azure, permițându-le să beneficieze de tehnologiile cloud de ultimă oră pe sarcina de lucru locală și este un pas important ca parte a unei mișcări de ridicare și schimbare.

 

How to download?

Insiderii înregistrați pot descărca Windows Admin Center Preview 1910.2 direct din pagina de descărcare Windows Server Insider Preview. Dacă nu v-ați înregistrat încă ca Insider, consultați Noțiuni introductive cu Windows Server din portalul Windows Insiders for Business.
 

Sursa: Windows Blog



 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.