Jump to content

Surpriză de proporții pentru fanii lui Kobe Bryant! Ce a apărut pe contul lui de Instagram la două luni de la deces


.Lizard
 Share

Recommended Posts

Surpriză de proporții pentru fanii lui Kobe Bryant! Ce a apărut pe contul lui de Instagram la două luni de la deces

 

Kobe Bryant a decedat la data de 26 ianuarie, în urma unui accident aviatic. La mai bine de două luni distanță, o nouă postare și-a făcut apariția pe contul de Instagram al legendei NBA.

 

kobe-bryant

 

Noua postare i-a luat prin surprindere pe fanii lui Bryant, unii dintre ei crezând inițial că este vorba de un cont spart.

 

 

Totuși, cea care a făcut postarea în numele fostului mare baschetbalist a fost chiar soția acestuia, Vanessa Bryant. Ea a anunțat lansarea unei noi cărți, pe care Kobe și-ar fi dorit să o publice, ca parte din proiectul său, scrie FOX35.

 

Proiectul este intitulat "The Wizenard Series" și a fost realizat în colaborare cu autorul Wesley King. Cărțile prezintă o combinație între dragostea lui Kobe Bryant pentru baschet și seria Harry Potter, prin care le sunt oferite copiilor câteva sfaturi din lumea sportului.

 

Kobe Bryant și-a pierdut viața pe 26 ianuarie

 

 

Kobe Bryant a încetat din viață duminică, 26 ianuarie, la doar 41 de ani, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. Tragedia a avut loc în orășelul Calabasas, din California (SUA). În elicopter se aflau, în total, nouă persoane, printre care și una dintre fiicele fostului mare baschetbalist, Gianna, în vârstă de 13 ani.

 

 

Potrivit raportului, pilotul veteran Ara Zobyan avea nevoie să mai ia altitudine pentru a evita impactul dezastruos. Se afla la numai 30 de metri de o zonă cu vizibilitate bună, distanță pe care ar fi putut să o parcurgă în 12 secunde. Pilotul a început o coborâre de mare viteză și apoi a virat spre stânga, prăbușindu-se cu o viteză de 180 de kilometri la oră.

 

 

Kobe Bryant și Gianna călătoreau spre un centru de antrenament pentru baschetbaliști amatori și profesioniști aflat lângă Thousand Oaks, în regiunea Ventura, din California. Bryant era co-fondator al academiei.

 

Sursa:digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

  • Kenobi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.