Jump to content

Sunteţi de acord cu regula U-21 din competiţiile interne?


BIS aka OldNab
 Share

Sunteţi de acord cu regula U-21 din competiţiile interne?  

61 members have voted

  1. 1. Sunteţi de acord cu regula U-21 din competiţiile interne? (sondaj)

    • Da
      39
    • Nu
      22


Recommended Posts

da, eu as pune si o regula privind nationalitatea jucatorilor. Minim 8 jucatori din primul 11 sa fie romani. Asa am creste mai mult ca valoare a echipei nationale. De exemplu in campionatul national de polo pe apa, echipele nu au voie sa detina mai mult de 4 stranieri.

Edited by Kimbal
Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, BIS aka OldNab said:

Avertisment, răspunzi ca să te bagi în seamă, total pe lângă subiect.

Gata am invatat din cele intamplate si nu voi mai gresi. Multumesc pentru ca m-ati sanctionat. Asta m-a facut sa inteleg. Zi buna!

Link to comment
Share on other sites

E cu dus si intors, pe de o parte a facut bine, a facut ca multi patroni sau acționari sa investeasca sau sa faca o academie la club, lucru foarte bun, ce iti poate aduce si bani, bani multi, daca stii cum sa investești.Luam de exemplu Universitatea Craiova, au investit in academie si nu numai foarte multi bani, au facut conditii excelente pentru toti, produc jucatori extrem de talentați si buni pana in 23 de ani, de pe care au incasat o groaza de bani(Screciu,Ivan,Mihaila si multi altii), sau chiar si Steaua lui Becali, a cumparat multi tineri de la Viitorul sau de prin alte parti si o sa scoata niste bani frumoși de pe ei, plus ca mai are ceva si pe la academie, pe care deja incepe sa ii bage si la prima echipa.Ca jucator tanar, te invata cu competiția, este o diferență mare intre prima liga, o liga profesionista, si o liga de juniori. Multora le ofera sansa sa continue in fotbal, este o oportunitate mare pentru cei tineri, o motivație in plus, tot ce mai au de facut e sa fie seriosi si sigur o sa prinda minute la prima echipa, dar sunt si exceptii , ca peste tot , bineînțeles. Partea proasta este ca la echipa mare esti cam obligat sa nu folosesti unii jucatori, poate de care aveai nevoie, in special in atac, nimeni nu prea risca cu jucatorii tineri in aparare. Dar in concluzie, parerea mea, e ca aceata regula U-21 aduce mai multe parti pozitive, probabil așa cred acum, pentru ca inca sunt tânăr :))

Link to comment
Share on other sites

Da, cu toate ca sunt tineri care ii depasesc pe cei in varsta, unii antrenori nu baga intotdeauna jucatorii care merita (intelegeti ce vreau sa zic), e bine cu U21 pentru ca in felul asta sunt mai multe meciuri, adica mai multa activitate pentru sportivi, unii isi fac un nume in competitiile astea si ai ce sa vezi.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.