Jump to content

Surprizele pe care le aduce noul telefon Oppo Reno Ace 2. Imaginile au ajuns pe Internet


Dark Night
 Share

Recommended Posts

Surprizele pe care le aduce noul telefon Oppo Reno Ace 2. Imaginile au ajuns pe Internet

 

Noile modele de telefoane sunt întotdeauna așteptate cu nerăbdare, pentru că ne întrebăm cu toții până unde poate ajunge tehnologia. Astfel, și imaginile care au ajuns recent pe Internet și în care apare Oppo Reno Ace 2 au stârnit curiozitatea pasionaților de tehnologie și au oferit și mai multe detalii despre felul în care va arăta noul model. 

 

Randările confirmă zvonurile anterioare referitoare la faptul că telefonul va avea patru camere, așezate simetric pe spate, în format circular.

În imagini apare și partea din față a smartphone-ului, care va avea un ecran plat cu un scanner de amprentă încorporat, plus o cameră de selfie poziționată în colțul din stânga sus al ecranului.

 

Potrivit TENAA, telefonul vine la pachet cu un procesor Snapdragon 865, până la 12GB RAM și un display OLED de 6,5 inci. Bateria va avea aproximativ 4.000 mAh, iar Oppo sugerează că device-ul va suporta încărcare wireless la 40 de wați și se va încărca prin cablu la 65 de wați. 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.