Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Noile Samsung Galaxy Buds. Încă o serie de informații arată un design surprinzător și oferă indicii despre tehnologia active noise cancellation


Dark Night
 Share

Recommended Posts

Noile Samsung Galaxy Buds. Încă o serie de informații arată un design surprinzător și oferă indicii despre tehnologia active noise cancellation

 

Samsung Galaxy Buds+ au fost lansate în urmă cu doar câteva luni, dar se pare că gigantul coreean pregătește deja a treia iterație a produsului, care ar putea fi prezentată mai devreme decât ne așteptăm. 

 

Pe scurt, noul model ar urma să aibă două căști cu aspect de boabe de fasole, formă de la care vine și „numele de cod” al produsului – Bean. Randările apărute recent se bazează pe simulări 3D ale designului, utilizate pentru realizarea efectivă a căștilor. Se pare că în prezent Samsung se află în etapa de obținere a validării tehnice a produsului, însă deși aspectul pare să fie foarte bine conturat, unele detalii se mai pot schimba până când va avea loc lansarea oficială.

 

Noile Galaxy Buds sunt fundamental diferite față de cele aflate pe piață în acest moment, pentru că nu ies deloc din ureche, fiindcă Samsung le-a proiectat în așa fel încât să se potrivească perfect, fără nicio protuberanță.

Compania a înlocuit și capetele interschimbabile din cauciuc, realizând un design universal din plastic, o decizie care ar putea stârni critici din partea unora dintre utilizatori – așa cum am vazut și în cazul AirPods sau Huawei FreeBuds 3. Un alt dezavantaj în acest sens ar putea fi legat de izolarea zgomotului, lucru la care contribuie, de obicei, capetele din cauciuc și care s-ar putea să fie o problemă pentru noul model.

Noul model are aproximativ 2,8 centimetri, iar Samsung pare să fi inclus în aceste dimensiuni trei microfoane dedicate apelurilor video și tehnologia noise cancellation, alături de cele două difuzoare. Unul dintre difuzoare este cuplat cu un canal extern și are rol de subwoofer, pentru a reda frecvențele audio joase.

 

În ceea ce privește tehnologia active noise cancellation, din ce în ce mai populară în segmentul true wireless, exista așteptarea ca Samsung să o implementeze pe Galaxy Buds+, dar până la urmă nu a fost așa.

 

Rămâne de văzut dacă a treia iterație va beneficia de active noise cancellation, însă designul actual și lipsa capetelor din cauciuc par să fie indicii referitoare la faptul că nu vom vedea aceste îmbunătățiri nici la noul model. Oricum ar fi, vom afla în lunile următoare, atunci când se presupune că vor fi lansare noile Galaxy Buds.

 

Sursa

Edited by AT DarkNight
Corectare titlu.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.