Jump to content

AMD renunță la StoreMI


Recommended Posts

amdstormi.jpg

 

Mai țineți minte StoreMI? Dacă aveți un sistem Intel, probabil nu. Dar dacă aveți unul AMD… tot probabil nu. Era o chestie disponibilă pentru sistemele AMD ce permitea crearea unui cache de SSD sau chiar RAM pentru HDD-uri.

 

Era în esență o variantă limitată și cu numele schimbat a unei soluții ce exista deja pe piață. Ceva ce AMD a mai făcut în trecut cu Raptr. Și la fel ca atunci, AMD a cam abandonat acest software la începutul acestei luni și anunță că lucrează la dezvoltarea internă a propriei soluții.

 

Această alternativă ar trebui să fie disponibilă pe undeva prin vara acestui an. Cei care încă se mai folosesc de StoreMI încă îl mai pot utiliza, nu dispare nicăieri, și tot vor putea să facă upgrade-ul la varianta sa completă, FuzeDrive (contra cost).

 

Cât de utilă va fi o astfel de aplicație pe viitor nu este tocmai clar, din moment ce SSD-urile NVMe și suportul pentru ele este acum la tot pasul, iar capacitatea de stocare continuă să crească în timp ce prețurile rămân cam aceleași.

 

Bine, mereu este Ocptane, așa că AMD va trebui să ofere suport și pentru asta.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.