Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

CS Mioveni a depus dosarul de licențiere pentru Liga 1


Wizzle
 Share

Recommended Posts

1-cs-mioveni-fc-hermannstadt-1.jpg

 

 

CS Mioveni are șanse mari să promoveze în Liga 1 la finalul acestui sezon, iar oficialii au anunțat că au înaintat către FRF dosarul de licențiere. Acesta va fi analizat, urmând ca în zilele următoare să vină și decizia finală. Din precizările lui Dumitru Olteanu, președintele Consiliului Director al clubului, nu sunt emoții în obținerea licenței pentru a evolua în prima ligă în cazul în care acest drept va fi obținut și pe teren. Momentan, după 24 de etape, echipa argeșeană e pe locul 2 direct promovabil.

 

Echipa antrenată de Claudiu Niculescu stă bine din toate punctele de vedere: sportiv, juridic, infrastructură, financiar şi criteriul pentru personal, spune Dumitru Olteanu.

 

”Am depus dosarul de licenţiere în termenul stabilit de FRF. Au fost completate şi suntem în regulă la toate cele cinci criterii pe care le prevede dosarul: criteriul sportiv, criteriul juridic, criteriul de infrastructură, criteriul financiar şi criteriul pentru personal. Urmează analiza dosarului şi apoi acordarea licenţei.

 

Nu sunt emoţii în obţinerea licenţei. Suntem OK la toate criteriile. De fiecare dată când am depus dosarul de licenţiere şi mă refer în anii precedenţi, am obţinut fără probleme licenţa”, a declarat preşedintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu, citat de site-ul oficial al clubului.

 

CS Mioveni este de câțiva ani buni în insolvență, însă acest lucru nu este specificat pe site-ul oficial, așa cum ar fi normal, chiar obligat de tribunal, când ești într-o astfel de situație.

 

În momentul de față, pe primele două locuri direct promovabile din Liga 2 sunt UTA Arad (50 puncte) și CS Mioveni (39 puncte), iar pe poziția a 3-a, care duce la barajul pentru promovare, se situează Turris Oltul Turnu Măgurele (39 puncte), însă care are un meci mai puțin disputat.

Data reluării Ligii 2, necunoscută

Inițial, FRF a luat în calcul două date pentru reluarea Ligii 2, 16 mai sau 13 iunie. Meciurile nu vor începe la jumătatea lunii mai, întrucât s-a decis prelungirea stării de urgență. Mai mult specialiștii spun că la data respectivă pandemia de COVID-19 nu va dispărea din România, ba, mai mult, atunci va fi atins vârful ei, astfel că și data de 13 iunie ar putea să nu fie respectată.

 

Starea de urgență a început pe 16 martie și se menține 30 de zile, până pe 15 aprilie. Președintele Klaus Iohannis a anunțat că va emite un nou decret prin care cere prelungirea ei, până la jumătatea lunii următoare.

 

 

 

Sursa

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Wizzle locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.