Jump to content

Problema No signal


Recommended Posts

Salut,recent mi-am achizitionat o placa de baza asrock b365 phantom 4, am montat-o si am aprins pc-ul conectat la monitor si nu imi arata nimica pe monitor. Toate mufele sunt bine bagate.Ce sa fac am cautat pe google dar nu am gasit nici macar 1 tutorial la problema mea.Ce sa fac?

Link to comment
Share on other sites

Salut! In cazul in care sustii ca toate cablurile au fost conectate corect, atat placa de baza cat si placa video, etc. au curent inseamna ca nu e o problema de piese. 

Daca inainte nu aveai probleme, iti recomand sa mai verifici o data toata partea tehnica a calculatorului, pentru a nu fi vreo problema de conectica. 

În primul rând, va trebui să utilizezi fie VGA, fie DVI / DVI-D, deoarece HDMI nu va fi compatibil fără drivere.
În al doilea rând, trebuie să conectezi acel VGA / DVI la placa grafică, când o placă grafică este instalată într-un slot PCI-E, dezactivează automat intrarea de pe placa de bază.
Dacă vă conectați prin cardul grafic, nu trebuie să aveți nicio problemă cu semnalul, dacă verificați cablurile / monitorul cu un al doilea dispozitiv.

Chiar daca oarecum ar putea fi irelevanta urmatoarea idee, ar putea fi o cauza. Ai putea verifica daca ai pus pasta termoconductoare pe procesor.

Daca ai schimbat placa de baza deoarece s-a ars, atunci este o posbilitate sa fie si alte componente de pe placa de baza arse / defecte. Poti verifica si acest lucru.

Poti incerca ce ti-am spus eu mai sus.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.