Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Bernie Sanders s-a retras din cursa pentru preşedinţia SUA


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

2020-04-01T100103Z_1107211836_RC2MVF99V8

 

 

Senatorul american Bernie Sanders şi-a anunţat miercuri echipa că se retrage din cursa pentru Casa Albă, punând capăt celei de a doua tentative de a obţine învestitura democrată, după o serie de înfrângeri clare în faţa favoritului Joe Biden, relatează AFP.

 

"Senatorul Bernie Sanders a anunţat miercuri în cadrul unui apel cu întreaga sa echipă că îşi suspendă campania pentru a deveni preşedinte", a anunţat echipa sa de campanie într-un comunicat. "Campania se termină, lupta continuă", se mai menţionează în comunicat.

 

Bernie Sanders, în vârstă de 78 de ani, urma să susţină la ora locală 11.45 (15.45 GMT) un discurs transmis în direct pe Internet.

 

Fostul vicepreşedinte Joe Biden, în vârstă de 77 de ani, rămâne acum singurul candidat democrat în cursă pentru a-l înfrunta pe Donald Trump în scrutinul de pe 3 noiembrie.

 

 

SURSĂ: AGERPRES.

Link to comment
Share on other sites

  • BIS aka OldNab changed the title to Bernie Sanders s-a retras din cursa pentru preşedinţia SUA

Pacat! America tocmai a suferit o mare pierdere. Oricat de radicale ar fi putut parea ideile social-democratice ale lui Bernie intr-o tara predominant neoliberala si conservativa care il considera comunist, aceste idei meritau sa fie macar incercate. In schimb, oamenii aleg un senil care cu siguranta va pierde in fata lui Trump. Dupa parerea mea, acestia au pierdut sansa perfecta la normalitate, in special in perioada aceasta tulbure de pretutindeni. Till 2024 I guess

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.