Jump to content

Ionuț Negoiță anunță sfârșitul la Dinamo


Wizzle
 Share

Recommended Posts

negoita-1024x614.jpg

 

 

Ionuț Negoiță, finanțatorul clubului Dinamo București, a dezvăluit în cadrul emisiunii ProSport Live de ce nu mai investește în „Ștefan cel Mare”.

Omul de afaceri s-a declarat resemnat cu privire la vânzarea clubului Dinamo.

 

„Nu e nimic schimbat la Dinamo în momentul de față. Nimic nou, nicio perspectivă din păcate, arată destul de sumbru viitorul. Am furnizat informații pentru minimum 10 entitați interesate, dar toate au fost blufuri. Dacă de doi ani și jumătate mi-am făcut cunoscut interesul și decizia mea a fost foarte clară de a ieși din această poveste, normal că sunt resemnat și nedumerit așa cum nimeni nu vrea să își asume o responsabilitate nici organizatoric nici financiar prin ce implică un club”, a spus Ionuț Negoiță, la ProSport Live.

Le răspunde contestatarilor

Ionuș Negoiță are un mesaj și pentru cei care îl critică pentru faptul că a donat 100.000 de euro pentru lupta contra pandemiei de coronavirus, dar refuză să investească la Dinamo.

 

„Consider că e un moment în care toți cei care putem trebuie să ajutăm și ceea ce ați văzut e doar o parte din ceea ce fac în perioada asta. Nu îmi place să mă laud, dar ce am construit vorbește de la sine dacă sunt sau nu potent financiar. Una e să nu poți alta e să nu vrei. Mi-am dat seama că nu e locul meu în fotbal”, a mărturisit Ionuț Negoiță.

„Dinamo va dispărea”

 

 

Patronul din „Ștefan cel Mare” spune că i-a sfătuit pe fani cu privire la posibile surse de venit pentru salvarea clubului. Totodată, acesta anunță sfârșitul clubului: dacă nu se va găsi o soluție în următoarele 20 de zile pentru obținerea licenței pentru Liga 1, Dinamo este o cauză pierdută.

 

„E nevoie de 180.000 de euro pentru a lua licența. Dănciulescu nu a mai dat niciun semn. Cum aș putea refuza eu? Nu e vorba despre mine, ci despre Dinamo. Eu le-am transmis și suporterilor să preia pachetul ăsta de 82%. Dacă Dinamo e pentru suporteri, aceasta ar fi cea mai bună variantă. Le-am spus să vorbească și la Primăria Sectorului 2, la Ministerul de Interne. Mergeți și căutați o soluție. Cred că lumea ia în glumă, că Negoiță glumește. Nu, nu am glumit niciodată. Am vorbit foarte serios când am spus că mă retrag. Dacă există dezinteresul ăsta, Dinamo va dispărea. Și nu e vorba despre un an-doi, ci despre două săptămâni. Dacă nu se ia licența în aceste 20 de zile, la revedere”, a spus Ionuț Negoiță, la ProSport Live.

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Kenobi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.