Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Când ar putea fi reluată Bundesliga


Wizzle
 Share

Recommended Posts

 

 

1-rummenigge.jpg

 

 

 

Karl-Heinz Rummenigge (64 de ani), președintele lui Bayern Munchen, insistă ca Bundesliga să fie reluată și susține că tot ce așteaptă este aprobarea Guvernului. Oficialul bavarezilor spune că prima ligă din Germania ar putea și trebuie să reînceapă pe 9 mai, adică peste o lună, invocând atât factorul financiar, cât și cel competițional.

 

„De trei zile ne-am reluat antrenamentele în grupuri mici și am respectat toate protocoalele. Reluarea campionatului la data de 9 mai este una dintre ipoteze în Germania, însă rămâne de văzut.

 

Trebuie neapărăt să reîncepem din două motive: cel sportiv, pentru a stabili campioana, echipele retrogradate și cele calificate în cupele europene, dar și cel economic, având în vedere că drepturile TV au un impact major în ceea ce privește veniturile cluburilor. Așteptăm acum aprobarea Guvernului”, a declarat Rummenigge, pentru Corriere dello Sport.

 

Bundesliga a fost suspendată pe data de 13 martie. Bayern se situează pe primul loc în Bundesliga cu 55 de puncte obținute după 25 de etape jucate.

 

La momentul redactării acestui articol, în Germania erau raportate 114.257 de cazuri de infecție cu noul coronavirsu și 2.349 de decese.

 

 

 

Thomas Muller a semnat prelungirea contractului cu Bayern

Thomas Muller (30 de ani) a semnat prelugirea contractului cu Bayern Munchen până în 2023. Înțelegerea anterioară urma să se termine la finalul sezonului viitor, iar oficialii bavarezi nu voiau să-l piardă pe atacantul german, care, în acest sezon, este jucătorul cu cele mai multe pase decisive din Bundesliga.

 

„Pentru mine a fost prioritatea numărul unu să extind colaborarea cu Bayern, la fel ca și pentru club. Două treimi din viață am petrecut-o aici. Acest club nu este doar un angajator oarecare, este pasiunea mea”, a declarat Muller.

 

Managerul Hasan Salihamidzici susține că a fost ușor să-l convingă pe Muller să semneze prelungirea contractului, deoarece acesta știe ce înseamnă să evoluezi pentru Bayern Munchen.

 

Din 2009 la roș-albi, campionul mondial din 2014 n-a fost greu de convins să rămână. „Negocierile n-au durat decât vreo câteva zile. Thomas Muller știe ce înseamnă să fie la Bayern, iar noi suntem conștienți de valoarea lui”, a declarat managerul Salihamidzici.

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Kenobi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.