Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Șase membri ai conducerii Barcelonei au demisionat și lansează un atac dur asupra președintelui Bartomeu


Wizzle
 Share

Recommended Posts

profimedia-0494099794.jpg

 

 

Șase membri ai board-ului clubului Barcelona și-au dat demisia și i-au spus președintelui Josep Maria Bartomeu că nu sunt mulțumiți cu felul în care este administrat clubul.

 

Cei care au demisionat sunt doi vice-președinți – Emil Rousaud și Enrique Tombas – și patru directori – Silvio Elias, Josep Pont, Jordi Calsamiglia și Maria Teixidor.

 

Într-o scrisoare semnată de cei șase lideri demisionari sunt exprimate îngrijorări în ceea ce privește gestionarea problemelor financiare provocate de criza de coronavirus.

Totodată, a mai fost criticat și felul în care a fost gestionat scandalul în care clubul a fost forțat să nege că a angajat o firmă pentru a-și ataca proprii jucători pe rețelele sociale.

 

În scrisoare se mai face și o solicitare de organizare a unor noi alegeri pentru postul de președinte al clubului catalan.

 

”Am ajuns în acest punct deoarece nu putem rezolva felul în care este administrat clubul în fața acestor provocări importante ale viitorului, în mod special pentru perioada de după pandemie. Vrem, totodată, să arătăm disprețul față de episodul nefericit privind conturile de social media, cunoscut drept ”Barcagate”, despre care am aflat din presă.

Ca ultimul nostru act în serviciul clubului, recomandăm ca noi alegeri să aibă loc imediat când situația o va permite, pentru ca Barcelona să fie administrată în cel mai bun mod cu putință (…)”, este notat în scrisoarea demisionarilor de la Barca.

Răspunsul Barcelonei

Ca răspuns la cele șase demisii, și Barcelona a emis un comunicat în care spune că, de fapt, demisiile fac parte dint-un plan de reorganizare al președintelui Bartomeu.

 

”Au fost nevoiți să demisioneze din cauza unui plan de reorganizare al board-ului înaintat de președintele Bartomeu, care va fi dus la capăt în zilele următoare. Reorganizarea reprezintă o măsură necesară pentru pregătirea viitorului clubului, având în vedere consecințele crizei sanitare (…)”.

 

 

Jucătorii Barcelonei vor avea parte de o tăiere cu 70% a salariilor în timpul pandemiei de coronavirus și vor face contribuții adiționale pentru ca partea administrativă a clubului să primească salariile întregi.

 

 

 

 

Sursa

Edited by Wizzle
Link to comment
Share on other sites

  • Kenobi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.