Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

BUG Masina personala.


GipsyTiganu

Recommended Posts

Nick-ul tau: GipsyTiganu
Server: RPG1
Descrierea bugului: Nu mai am acces la masina personala; Nu-i mai pot da /park , sau sa o vand. Doar sa o localizez, sa o incui/descui, sa dau cheile ... 
Screenshot(s):   https://imgur.com/a/o8HhLgG

 

Adminul IamGold poate confirma cand i-am dat cheile, acum am observat ca n-am facut ss .

 

LaterEdit : Super...dupa 4 sau 5 reloguri, ( a fost mereu acelas raspuns la /report  ..sa dau relog ) mi-a disparut de tot masina ..

Link to comment
Share on other sites

Există un bug care asociază uneori, de regulă când e foarte mare lag, vehiculele altor jucători pe conturile altora. Astfel că tu nefiind proprietarul real al vehiculului, nu vei avea acces la comenzi precum park, trade și așa mai departe.

 

Nu figurează niciunde în istoricului contului tău să fi cumpărat vreun Bullet. Așadar de ce pretinzi că vehiculul respectiv ar fi fost al tău dacă bugul de fapt e altul? Ești conștient că pentru tenative de înșelătorii la adresa staffului poți primi ban, nu?

Link to comment
Share on other sites

Nu pretind nimic, masina mi-a fost inmanata de un prieten , pe " bani de ciocolata " pentru a juca aici, impreuna cu el.

Daca nu figureaza in istoricul contului meu o masina de tip Bullet, nu am nimic de spus ... Dovezi de " vanzare-cumparare " nu am , nu am crezut ca imi vor trebui, deci nu am cum sa o declar

Nu ramane decat sa ma banati daca asta e decizia, oricum nu mai am nimic :)

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.