Jump to content

"Pot merge la pescuit sportiv în timpul pandemiei de coronavirus?" Autorităţile au dat răspunsul 12.04.2020, 16:19


.Lizard
 Share

Recommended Posts

"Pot merge la pescuit sportiv în timpul pandemiei de coronavirus?" Autorităţile au dat răspunsul

 

Pandemia de cornavirus a oprit orice activitate sportivă, însă există unele care pot avea o interpretare diferită, aşa cum este şi cazul pescuitului sportiv.

 

CDC Says SARS Might Be A Form Of The Coronavirus

 

Grupul de Comunicare Strategică vine cu precizări legate de acest subiect, pe lângă alte restricții din ordonanțele militare adoptate pentru durata stării de urgență.

 

 

"În cazul pescuitului sportiv, chiar dacă acest tip de activitate se practică în general în mod independent și nu în grup, nu este prevăzută ca o deplasare cu caracter justificat sau legată de activitatea fizică individuală. Pot exista situații când locul de pescuit se află în proximitatea locuinței (exemplu: locuința se află pe malul unui lac) situație în care, se poate îndeplini cerința prevăzută de articolul 1 litera e), din Ordonanța militară numărul 3, respectiv sunt permise deplasările scurte, în apropierea locuinței, pentru activitate fizică individuală.

 

 

Pescuitul sportiv este interzis în timpul pandemiei

 

Prin ordonanța militară numărul 8 este reglementat și permis pescuitul comercial, nu și cel sportiv sau de agrement. Aceste activități trebuie desfășurate cu stricta respectare a tuturor actelor normative în domeniu, inclusiv a celor care stabilesc perioade de prohibiție pentru anumite specii", precizează Grupul de Comunicare Strategică, potrivit Digi 24.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

  • Kenobi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.