Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Recrutăm designeri grafici. Aplicați aici

 

Sign in to follow this  
F4L Carter.

Ponturile lui F4L Carter013

Recommended Posts

Salutare pariori, am o experienta de 6 ani in pariuri sportive si am analize bune, imi place sa urmaresc NBA si Fotbal , insa pentru ca aceasta pandemie de coronavirus a inchis toate competitiile astea frumoase ofertele sunt foarte slabe, insa astazi am vazut ceva interesant, ceva de urmarit si pentru cunoscatori. 

 

Am ales un meci frumos din eSports din League of Legends. Astazi la ora 10:00 se vor confrunta Rogue Warriors Vs JD Gaming. Rogue Warriors au un moral foarte buna dupa meciul cu Royal Never Give Up unde au batut cu 2-1 si un meci cu Vici Gaming unde la fel, au batut cu 2-1.

 

JD Gaming nu este de speriat, sunt foarte buni si asta se poate vedea in meciul trecut cu Invictus Gaming unde au castigat cu 2-0, dar tinand cont de dueluri directe intre Rogue Warriors si JD Gaming statisticile arata ca au avut probleme in China unde Rogue Warriors au castigat cu 2-0. Este ceva greu de spus dar din inspiratie si cunostintele mele cat de cat din League of Legends merg pe mana echipei Rogue Warriors astazi, unde spectacolul este garantat.

 

Pont - Rogue Warriors Vs JD Gaming - Rogue Warriors To Win . ODDS 4.33 !

 

Succes si sper ca inspiratia mea sa fie una buna si sa profitam de aceasta cota frumoasa.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.