Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Windows 10 Insider Preview Build 19041.173 în 'Slow Ring'


Recommended Posts

images?q=tbn:ANd9GcSoEcFI7oOQ95JRWQEQuGp

Windows 10 Insider Preview Build 19041.173

 

Salut B-Zone, pe data de 9 Aprilie a fost lansat 20H1 Build 19041.173 (KB4552455) către Windows Insiders în 'Slow Ring'. Această actualizare cumulativă include aceeași corecție notată anterior în Build 19041.172, plus aceste corecții suplimentare:

  • A fost rezolvata o problemă care împiedică deschiderea versiunilor mai vechi ale anumitor aplicații, îndrumând utilizatorilor să instaleze cea mai recentă versiune a acestor aplicații.
  • A fost rezolvata o problemă care nu reușește să aloce resurse în timpul inițializării dispozitivului, ceea ce face ca anumite dispozitive de stocare în masă USB să nu mai funcționeze.
  • Am rezolvat o problemă care împiedică butonul mut să funcționeze pe anumite dispozitive cu aplicația dvs. Telefon.
  • Am rezolvat o problemă care cauzează o eroare în unitatea de gestionare a memoriei de intrare-ieșire (IOMMU) și o eroare DRIVER_VERIFIER_DMA_VIOLATION (e6). Această problemă apare după reluarea de la hibernare pe sistemele care au Protecția Kernel Direct Memory Access (DMA) și Dynamic Root of Trust Measurement (DRTM) activată.
  • Am actualizat Activele de configurare pentru țară și operator (COSA) pentru a crește acoperirea pentru furnizarea automată de celule pe dispozitivele cu bandă largă mobilă.

Probleme cunoscute

"Suntem conștienți că utilizatorii Narrator și NVDA care caută cea mai recentă versiune de Microsoft Edge bazată pe Chromium pot întâmpina unele dificultăți atunci când navighează și citesc anumite conținut web. Echipele naratorului, NVDA și Edge sunt la curent cu aceste probleme. Utilizatorii Microsoft Edge vechi nu vor fi afectați. NVAccess a lansat un NVDA 2019.3, care rezolvă problema cunoscută cu Edge." - BLB

 

Sursa: Microsoft Blog

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.