Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Ceasurile Samsung şi cele cu Wear OS te învaţă să te speli pe mâini pe timp de pandemie; Iată cum


eB Arhix
 Share

Recommended Posts

5e9c72e60eb97.thumb.jpg.90373b0130ee74bd98bbd603cfba9819.jpg

 

Dacă nu v-aţi lămurit până acum cum să vă spălaţi pe mâini corect după zecile de video-uri cu celebrităţi, va ajuta marile companii tech să o faceţi. Google şi Samsung au luat măsuri în această privinţă, lucru vital pe timp de pandemie Covid-19, folosindu-şi ceasurile inteligente. Avem detalii mai jos.Pe de o parte cei de la Google au adăugat o nouă funcţie aplicaţiei Clock de pe ceasurile cu Wear OS. Odată cu actualizarea Wear OS 5.4.0, aplicaţia Clock vă oferă notificări periodice care se asigura că vă spălaţi pe mână. Vă amintesc şi să folosiţi săpun. După ce ai deschis o alertă de gen din aplicaţia Clock, începe un timer de 40 de secunde. Se presupune că începi să te speli pe mâna atunci. Încă o notificare de gen va apărea peste 3 ore. Luna trecutăGoogle a integrat în Assistant şi o comanda nouă: "Hey Google ajută-mă să mă spăl pe mâini".

 

Timp de 40 de secunde, telefonul sau boxa începea să cânte o piesă despre spălatul pe mâini. Vedem şi că Google e extra precaută, pentru că Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă spălări de 20 de secunde pe mâini. Notificarea mai sus menţionată poate fi dezactivată, dacă vi se pare enervantă.Cât despre Samsung, ei au lansat o aplicaţie specială pentru spălatul pe mâini pe ceasurile cu Tizen OS. E vorba despre aplicaţia Hand Wash, care a fost dezvoltată de Institutul Samsung din Bangalore în doar 2 săptămâni. Aplicaţia include remindere care pot fi personalizate în funcţie de obiceiurile voastre sau de programul vostru. Odată ce începe secvenţa de spălare, aplicaţia va porni un timer. Apoi după 25 de secunde oferă feedback haptic. Vei primi şi o notificare care te ceartă dacă ceasul vede că nu te-ai spălat pe mâna la ora programată.

 

sursa:mobilissimo.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.