Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Şapte centre olimpice din Austria s-au redeschis. Peste 600 de sportivi şi-au reluat pregătirea, cu măşti


.Lizard
 Share

Recommended Posts

Şapte centre olimpice din Austria s-au redeschis. Peste 600 de sportivi şi-au reluat pregătirea, cu măşti

 

 

Timp de cinci săptămâni au fost închise centrele olimpice din Austria, din cauza pandemiei de coronavirus, însă şapte dintre acestea s-au redeschis de luni.

 

Medal Ceremony - Winter Olympics Day 14

 

Astfel, peste 600 de sportivi şi-au reluat pregătirea, însă majoritatea cu măşti pe faţă. În acest sens, Comitetul Olimpic Austriac a primit 10.000 de măşti pentru sportivi din partea forului omolog chinez.

 

 

"Mulţumim Comitetului Olimpic Chinez pentru ajutorul generos. Aveam deja o bună colaborare împreună, de exemplu prin împărtăşirea cunoştinţelor noastre despre sporturile de iarnă, în perspective Jocurilor Olimpice de iarnă din 2022, de la Beijing", a spus preşedintele Comitetului Olimpic Austria, Karl Stoss.

 

 

Măşti pentru sportivii austrieci şi distanţă minimă de 2 metri între ei

 

 

În plus, ca măsuri de siguranţă, oficialii forului austriac au menţionat că este obligatorie păstrarea distanţei de cel puţin doi metri între sportivi, în timpul antrenamentelor.

 

 

Pe lângă aceasta, se are în vedere şi asigurarea unui spaţiu de cel puţin 20 de metri pătraţi pentru fiecare sportiv în spaţiile închise.

 

 

Jocurile Olimpice 2020 au fost reprogramate un an mai târziu, tot la Tokyo, între 23 iulie şi 8 august 2021. Noile date au fost convenite în cursul unei reuniuni între responsabilii Comitetului Internaţional Olimpic (CIO) şi cei ai Comitetului japonez de organizare.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

  • Kenobi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.