Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Hotărâre inedită luată în Croația. Cum a fost ”tranșat” sezonul și cine merge în Liga Campionilor


.Lizard
 Share

Recommended Posts

Hotărâre inedită luată în Croația. Cum a fost ”tranșat” sezonul și cine merge în Liga Campionilor

 

 

Federaţia de Handbal din Croaţia a anunţat, pe 21 aprilie, cum va finaliza campionatul național, întrerupt de pandemia de COVID-19.

 

Saudi Arabia v Hungary - 25th IHF Men's World Championship 2017

 

Astfel, sezonul 2019/2020 se va încheia fără să fie stabilită vreo campioană. Toate rezultatele au fost anulate și nimeni nu va cuceri trofeul, iar nicio echipă nu va retrograda.

 

 

Aceasta a fost singura soluţie viabilă, pentru a nu produce efecte legale”, a explicat preşedintele federaţiei croate, Tomislav Grahovac, de profesie avocat.

 

 

Cine participă în Liga Campionilor

 

 

Totodată, nicio echipă din a doua divizie nu va promova.

 

 

La momentul întreruperii, Podravka Koprivnica era pe primul loc în campionatul feminin, în timp ce RK Zagreb conducea în ierarhia masculină. Trupa din Zagreb avea chiar un record incredibil, 27 de titluri consecutive. 

 

 

Pentru a stabili echipele participante în cupele europene, se iau în calcul rezultatele și clasamentele din sezonul 2018/2019. Podravka și RK Zagreb vor reprezenta astfel Croația în Liga Campionilor.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

  • Kenobi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.