Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Interviu #84 - Brunetta. - Ex RPG Admin 1 & Paramedics Leader


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

BIS aka OldNab: Bună! Hai să-ncepem cu Brunetta. din viaţa reală. Cum te numeşti, ce vârstă ai şi de unde eşti?

Brunetta.: Bună şi ţie! Mă numesc Loredana, am 24 de ani (în curând 25) şi sunt din Târgu Jiu, dar în prezent locuiesc în Bucureşti.

 

BIS aka OldNab: Cu ce te ocupi în prezent?

Brunetta.: Cu munca în cea mai mare parte a timpului, în cadrul companiei OMV.

 

BIS aka OldNab: OK, hai să trecem, uşor-uşor, spre viaţa virtuală. Când şi cum te-ai alăturat acestei comunităţi?

Brunetta.: Dacă nu mă trădează memoria, în toamna anului 2012, la îndemnul fratelui meu (maxtreme2008), care era deja membru, şi al unor prieteni.

 

BIS aka OldNab: Care a fost prima ta facţiune? Ne poţi spune cum te-ai alăturat şi cât timp ai petrecut acolo?

Brunetta.: Prima mea facţiune a fost Paramedics, care a rămas facţiunea mea de suflet până la sfârşitul "carierei", facţiune în care am cunoscut oameni extraordinari cu care am legat prietenii şi în viaţa reală. M-am alăturat facţiunii pe vremea lui ALLEN lider, am stat acolo mai bine de 2 ani şi jumătate.

 

BIS aka OldNab: Ai fost lider Paramedics în 2014-2015. Cum se alegeau liderii pe atunci?

Brunetta.: Cred că prin activitatea, implicarea şi dăruirea fiecăruia în ceea ce privea facţiunea, dar, probabil, într-o oarecare măsură contau şi legăturile care se creau între noi, ca oameni.

 

BIS aka OldNab: Ce fel de lider ai fost? Permisiv, dur, corect, răzbunător?

Brunetta.: Din cele enumerate de tine aş alege permisiv şi corect. Nu îmi stă în fire să mă răzbun, deşi probabil am avut momente în care aş fi simţit să o fac. Totuşi, vorbim de un joc şi trebuie să ştim care sunt limitele. Am încercat, pe cât posibil, să respect ce era de respectat şi să mulţumesc pe toată lumea. Nu îmi aduc aminte să fi avut membri care să se plângă de activitatea mea, nici membri care să profite de prietenia ce ne lega pentru a obţine ceva de la mine în cadrul facţiunii. Am fost un exemplu pentru alte facţiuni, am fost ceea ce aş putea numi o "familie" virtuală şi, drept dovadă, acele legături dobândite atunci ne leagă şi astăzi.

 

BIS aka OldNab: În 2014 ai devenit şi helper. Cum ai reacţionat când ţi-a fost acceptată aplicaţia?

Brunetta.: M-am bucurat, era ceva ce îmi doream şi venea ca un bonus pentru activitatea pe care o aveam deja pe server. Am primit voturi pozitive de la adminii pe care îi cunoşteam într-o oarecare măsură şi care aveau o impresie bună, cred eu, despre mine. A fost o perioadă frumoasă, perioadă în care am încercat să ajut pe cât posibil jucătorii noi ce ni se alăturau.

 

BIS aka OldNab: Cât timp a durat până când ai fost promovată la gradul de admin şi care a fost reacţia ta?

Brunetta.: Din ce ştiam eu până atunci, promovarea la gradul de admin se făcea tot printr-o cerere, doar că am avut norocul, dacă pot spune aşa, să fiu promovată la funcţia de admin fără a depune o cerere, la fel ca şi alţii din perioada aceea. Din nou m-am bucurat, era răsplata pentru ceea ce reprezentam pentru server în momentul acela.

 

BIS aka OldNab: Cum te-ai descurcat cu timpul atunci când erai şi lider, şi helper/admin? Ţi-ai rugat subliderii să preia din atribuţii sau ai reuşit să-ţi continui treaba ca înainte?

Brunetta.: Cred că m-am descurcat destul de bine în cea mai mare parte. Trebuie, totuşi, să recunosc ajutorul pe care îl aveam din partea subliderului şi membrilor mai vechi, indiferent de situaţia în care ne aflam.

 

BIS aka OldNab: Dacă ar fi să ne spui care a fost cel mai bun sublider al tău, care ar fi acela?

Brunetta.: Din ce îmi aduc aminte, am avut un singur sublider, care de altfel a fost şi primul membru promovat de către mine în această funcţie, şi anume DemonRullz. Cu siguranţă, privind în trecut, aş face aceeaşi alegere.

 

BIS aka OldNab: De ce ai pierdut ambele funcţii în 2015? Ce s-a întâmplat?

Brunetta.: A fost o perioadă mai grea pentru mine în viaţa reală, am încercat să rezolv cât de repede posibil doar că, din păcate, uneori lucrurile nu se întâmplă aşa cum ne dorim noi. Am revenit, însă, după un timp în aceeaşi facţiune, într-o funcţie ce făcea parte tot din conducerea facţiunii.

 

BIS aka OldNab: Cum te-ai înţeles cu superiorii tăi de-a lungul timpului? Ai vreun membru sau fost membru din Staff cu care te-ai înţeles deosebit de bine?

Brunetta.: M-am înţeles bine cu majoritatea oamenilor din Staff, pe unii i-am cunoscut şi în realitate, însă nu pot spune, sau cel puţin nu îmi aduc aminte acum de cineva care să fi fost "mai presus".

 

BIS aka OldNab: Formezi, alături de RzR.MariuS, unul din cele mai faimoase şi longevive cupluri din istoria comunităţii. Ne poţi spune cum a început relaţia dintre voi şi în ce stadiu sunteţi acum?

Brunetta.: Mă amuză de fiecare dată când îmi aduc aminte cum a început povestea noastră. Eu l-am "agăţat" în Jizzy, dacă pot spune aşa :)). Pe vremea aceea el făcea parte dintr-o mafie, eu din Paramedics. Au fost nişte simple conversaţii în joc la început, dar cine s-ar fi gândit că vor continua? Am început să vorbim tot mai mult şi prin alte mijloace, nu doar în joc, iar după câteva luni ne-am întâlnit pentru prima oară în realitate. A fost frumos, am continuat să fim împreună şi, după ceva timp, ne-am şi mutat împreună. Suntem logodiţi, urmează să fim şi naşi pentru nişte prieteni şi lucrurile dintre noi merg mai bine decât am fi sperat. Vom ţine amândoi minte, cu siguranţă, când şi unde ne-am cunoscut.

 

BIS aka OldNab: În prezent, ca mulţi alţi "veterani", nu mai activezi pe server. Crezi că ar fi o idee bună ca B-Zone să deschidă un server de GTA V? Ai reveni pe comunitate pentru a juca pe acel server?

Brunetta.: Am avut o tentativă de a mă reapuca, alături de câţiva prieteni, doar că n-a fost să fie. Pot să îţi spun ce simt eu, mai exact, că ce a fost atunci n-o să mai fie niciodată, indiferent de ce s-ar deschide sau nu. Perioadele acelea nu se întorc şi, oricât am încerca sau orice am face, putem doar rememora momente şi întâmplări care ne-au bucurat atunci. Susţin dezvoltarea comunităţii din toate punctele de vedere şi, dacă cei din conducere consideră că deschiderea unui server de GTA V ar fi o idee bună, probabil că au dreptate. Referitor la activitatea mea pe un posibil server, în momentul de faţă nu ştiu exact ce să răspund, dar nu înseamnă că nu aş încerca.

 

BIS aka OldNab: Am ajuns la final. Ai să le transmiţi ceva urmăritorilor noştri?

Brunetta.: Vă trimit salutări şi îmbrăţişări tuturor! Îmi e dor de voi toţi, "ai mei" şi nu numai şi sper că sunteţi bine şi împliniţi! Trataţi jocul aşa cum trebuie tratat şi nu uitaţi să vă bucuraţi de tot ce vă oferă viaţa. Îmi voi aminti mereu cu drag de tot ce am trăit şi tot ce am simţit pe această comunitate, pentru că datorită ei sunt fericită alături de jumătatea mea astăzi. Vă mulţumesc tuturor pentru tot şi sper că, la un moment dat, prietenia cu mine a reprezentat ceva frumos în vieţile voastre! Numai bine!

 

BIS aka OldNab: Mulţumesc Brunetta. pentru acest interviu. Daţi "Follow" secţiunii noastre şi topicurilor pinned pentru a fi la curent cu următoarele interviuri. Eu am fost BIS aka OldNab şi aştept feedbackul vostru legat de acest interviu. Pe curând!

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, South Max said:

Interesant! ^^

 

PS: Acum să vină comentariile cu "soră-ta a fost lider, helper și admin în 3 ani, tu în 10, nimic (pe rpg 1)" =)))

Taj ma ca tu ej d-ala de te-ai lasat de joc da' tot ai mai multe ore lunar decat multi, talambule

Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, South Max said:

Interesant! ^^

 

PS: Acum să vină comentariile cu "soră-ta a fost lider, helper și admin în 3 ani, tu în 10, nimic (pe rpg 1)" =)))

Tu măcar eşti VIP. Pentru ce, nu ştiu. :))

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.