Jump to content

Motivul pentru care Guvernul Spaniei nu dă voie jucătorilor din LaLiga să facă teste pentru coronavirus


Kenobi
 Share

Recommended Posts

profimedia-0491027229-1024x682.jpg

 

Guvernul Spaniei a blocat planurile șefilor LaLiga de a face teste pentru coronavirus fotbaliștilor înainte să se întoarcă la antrenamente.

Ideea a fost expusă recent de reprezentanții LaLiga și urma să fie pusă în practică până joia viitoare, oferindu-le posibilitatea jucătorilor testați să își reia antrenamentele, cu scopul de a accelera pregătirile pentru reluarea sezonului.

 

Potrivit El Mundo, ministrul Sănătății din Spania a oprit testarea, argumentând că trebuie analizată situația înainte de a-și da acceptul.

Din fericire, este foarte puțin probabil ca acest lucru să afecteze pregătirile cluburilor pentru reluarea LaLiga. Multe echipe plănuiesc să se întoarcă pe terenul de antrenament pe 4 mai sau 11 mai.

 

”Există un ordin de la Ministerul Sănătății în care se explică cum pot fi făcute testele. Probele biologice trebuie prelevate sub supraveghere medicală, așa au decis autoritățile sanitare”, a transmis Salvador Illa, ministrul Sănătății al Spaniei.

 

Jucătorii de la FCSB au făcut testele pentru coronavirus 

 

Spre deosebire de LaLiga, unii dintre jucătorii din Liga 1 au fost deja testați. Gigi Becali s-a ținut de promisiunea făcută reporterilor ProSport și le-a făcut jucătorilor de la FCSB, la începutul lunii aprilie, testele pentru coronavirus.

 

Nu mai puțin de 16 jucători au fost prezenți la baza de pregătire de la Berceni pentru efectuarea testelor. Pe listă era trecut și Florinel Coman, dar acesta n-a mai ajuns. Fotbaliștii aflați în șomaj tehnic n-au fost luați în calcul pentru această testare: Bălgrădean, Momcilovic, Alexandru Stan, Gnohere, Planic, Adi Popa.

 

Jucătorii testați pentru coronavirus: Andrei Vlad, Valentin Crețu, Ionuț Pantâru, Andrei Miron, Dragoș Nedelcu, Lucian Filip, Florin Tănase, Olimpiu Moruțan, Iulian Cristea, Adrian Petre, Ionuț Vână, Cristian Dumitru, Răzvan Oaidă, Darius Olaru, Dennis Man și Ovidiu Popescu.

 

Testele jucătorilor de la FCSB au ieșit negative.

 

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Kenobi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.