Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Inelul de campion al lui Kobe Bryant a fost scos la licitatie alaturi de alte obiecte ale legendei NBA!


Kenobi
 Share

Recommended Posts

Inelul de campion al lui Kobe Bryant a fost scos la licitatie alaturi de alte obiecte ale legendei NBA! Suma RECORD oferita pentru o pereche de pantofi sport

 

inelul-de-campion-al-lui-kobe-bryant-a-f

 

 

Obiecte care au apartinut lui Kobe Bryant au fost scoase la licitatie.

 

La 3 luni de la moartea legendei NBA intr-un tragic accident aviatic, zeci de obiecte de colectie au fost scoase la vanzare online. Unul dintre cele mai importante articole licitate este un inel de 14 carate, cu 8 diamante gravate, care poarta numele lui Bryant si pe care acest l-a primit dupa JO de la Londra, cand SUA a castigat medalia de aur.

 

Compania care organizeaza licitatia estimeaza ca valoare fiecarui obiect variaza intre 500 de dolari si 100.000 de dolari. Oferta cea mai mare a fost facuta pentru o pereche de pantofi sport Adidas, pe care Kobe Bryant a purtat-o in finala NBA din 2011 - 28.000 de dolari.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.