Jump to content

Vivaldi 3 a fost lansat și are un ad-blocker integrat


 Share

Recommended Posts

vivaldi

 

Ca utilizator de Vivaldi, țin să vă aduc la cunoștință că a fost lansată varianta 3.0 a obscurului browser web. Această variantă aduce câteva îmbunătățiri și funcții noi, precum un ad-blocker integrat.

 

Acesta vă permite să blocați în mod nativ reclamele, folosind un sistem integrat pe care îl puteți activa pe unde doriți, când doriți. Sistemul de blocare al reclamelor vine și cu o funcție de blocare a script-urilor de urmărire, ce este împrumutat de la DuckDuckGo. Așa că în sfârșit puteți să vă folosiți de Vivaldi fără extensii menite să blocheze reclamele. Funcțiile noi sunt valabile până și pentru varianta de Android a browser-ului. Știu, nu este tocmai o revelație, Opera având asta de când hău.

 

Totuși, Vivaldi are ceva ce Opera nu are. Speranță. Speranță că va ajunge într-un viitor îndepărtat la același nivel de funcționalitate ca legendarul Opera 12. Mai țineți minte Opera 12? Era genial. Vivaldi e făcut parțial de aceeași oameni care lucrau pe vremuri la Opera, în cazul în care vă întrebați de ce tot inserez comparații între cele două, dar nu pomenesc de Chrome sau Firefox.

 

Dacă sunteți curioși despre ce are de oferit, Vivaldi este gratuit, îl găsiți aici. Și spre deosebire de variantele sale mai vechi, acum chiar funcționează cum trebuie.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.