Jump to content

Windows 10 Insider Preview Build 19041.208


Recommended Posts

 

windows-10-20h1-build-18950-now-availabl

 

Salutare B-Zone, pe data de 22 aprilie a fost lansat 20H1 Build 19041.208 (KB4558244) către Windows Insiders în 'Slow Ring'. Această actualizare cumulativă include aceleași corecții din Build 19041.207 plus această soluție suplimentară:

A fost rezolvata o problemă care nu reușește să trimită notificări API NPLogonNotify din cadrul furnizorului de credențe.

 

Notă importantă despre accesibilitate
"Suntem conștienți că utilizatorii Narrator și NVDA care caută cea mai recentă versiune de Microsoft Edge bazată pe Chromium pot întâmpina unele dificultăți atunci când navighează și citesc anumite conținut web. Echipele naratorului, NVDA și Edge sunt la curent cu aceste probleme. Utilizatorii Microsoft Edge vechi nu vor fi afectați. NVAccess a lansat un NVDA 2019.3 care rezolvă problema cunoscută cu Edge." - BLB

 

Stiu ca acest topic a fost mai scurt dar se afla in stransa legatura cu noua versiune de Windows care o sa apara in luna Mai si am considerat ca este ceva interesant!

 

Am uitat sa mentionez, acest update a fost adaugat momentan in 'Slow Ring'

 

Sursa: Microsoft Blog

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.