Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Când se va lansa noua peliculă din seria Batman


South Silviu.
 Share

Recommended Posts

batman-film.jpg?width=618&height=361

 

Noua peliculă din seria „Batman”, cu Robert Pattinson în rolul principal, are o nouă dată de lansare.

 

Din cauza epidemiei cu noul coronavirus, filmările au fost blocate la Londra, iar data lansării a fost amânată pentru 1 octombrie 2021.

 

Noua peliculă din seria „Batman”, cu Robert Pattinson în rolul principal, va fi lansată în 1 octombrie 2021. Filmările au fost blocate din cauza pandemiei de coronavirus. Până în martie, când a fost suspendată producţia, a fost turnat doar un sfert din film.

 

Filmul regizat de Matt Reeves îi mai are în distribuţie pe Zoe Kravitz în rolul Catwoman şi Jeffrey Wright, care îl interpretează pe comisarul Gordon. În alte roluri se regăsesc Andy Serkis (Alfred Pennyworth) şi Colin Farrell (Omul Pinguin).

 

 

Epidemia a blocat şi filmările pentru „Spider-Man 3” şi a provocat amânarea peliculei „No Time To Die”, ultima apariţie a lui Daniel Craig în rolul James Bond, potrivit Mediafax.

 

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.