Jump to content

Windows 10 - 20H1 (10.05.2020)


Recommended Posts

Windows-10-20H1-update-KB4517787-build-1

 

Salutare B-Zone! Probabil chiar in aceste momente sunt puse la punct ultimele detalii despre marele update ce urmeaza a fi lansat in Windows 10! Acesta poarta denumirea de '20H1'. In topicurile anterioare, tot am vorbit despre acest update dar acum avem informatii proaspete si sigure. 

Mai jos am sa va fac o lista cu majoritatea functiilor ce vor fi adaugate in aceasta versiune!

Cortana pe Windows (Beta) - Acum, cu mai multă productivitate! (Build 19030)

Ca parte a evoluției Cortana de la un asistent digital general la un asistent de productivitate personală care vă ajută în aplicațiile Microsoft 365, au făcute mai multe modificări care vă vor oferi o privire asupra modului în care asistentul dvs. vă va ajuta să gestionați sarcinile și timpul și să vă conectați cu oameni.

Utilizarea discului îmbunătățită pentru căutarea Windows (Build 19025)

După cum știe Insiders, de-a lungul versiunilor, lucrarie la îmbunătățirea rezultatelor căutării pe baza feedback-ului dvs. au continuat, inclusiv adăugarea modului de căutare îmbunătățit (adăugarea unei opțiuni ușoare pentru a extinde căutarea în toate folderele și driverele) în 19H1, precum și integrarea Windows Căutați în File Explorer, pentru a asigura rezultate mai consistente, indiferent de locul în care începeți căutarea.

În 19H1, au fost intrebati Insiderii de ce au oprit indexatorul de căutare. Feedback-ul dvs. a contribuit considerabil la îmbunătățiri și a ajutat echipa tehnica să se concentreze pe trei domenii cheie de îmbunătățire a 20H1: utilizarea excesivă a discului și a procesorului, probleme generale de performanță și valoarea scăzută a indexatorului.

Pe baza acestui lucru, a fost introdus un algoritm care detectează utilizarea și discul ridicat al discului, astfel încât să poată identifica mai bine timpul

de utilizare și să gestioneze indexatorul în consecință.

Actualizari ale meniului Xbox Game(Build 18990)

Microsoft a reusit sa mareasca fps-urile din majoritatea jocurilor cu ajutorul acestui program.

xbox game bar updates

 

Mai multe informatii despre acest update puteti gasi aici: Micosoft Docs

 


 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.