Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Facebook introduce live-streaming cu taxă


 Share

Recommended Posts

facebook-live-tax.jpg

 

Facebook se pregătește să introducă o nouă funcție pentru cei care vor să scoată ceva bani din stream-urile video. Abilitatea de a monetiza direct accesul la transmisiile în direct va deveni disponibilă pe parcursul următoarelor săptămâni atât pe Facebook în sine, cât și pe Instagram și o chestie numită Portal pe care aparent o deține.

 

Această măsură este menită să permită celor care organizează în mod normal evenimente în direct să obțină ceva bani din așa ceva, din moment ce nu prea mai poți vinde bilete la un concert acum că nu mai pot să fie organizate concerte. Facebook va oferi până și un buton de donație, pentru cei care vor să dirijeze fonduri către o organizație caritabilă.

 

Implementarea sa nu vine de ieri, de azi, fiind o parte din planurile pe care le are compania de a face „valuri” pe segmentul de video. Valuri ce au început cu un fel de anti-tsunami, care pare să fi împins țărmul înspre apă. Facebook avea obiceiul în ultimii ani să raporteze numere false pentru numărul de vizionări, și în consecință venitul, generat de clipurile de pe rețeaua de socializare. Aceste numere au fost folosite să atragă diverse către platformă talent din toate părțile, ce s-a trezit apoi la pragul falimentului, fiindcă realitatea nu prea avea legătură cu ce spunea Facebook. Asta în cazul în care vă întrebați de ce College Humor nu prea mai există în acest moment.

 

Dar poate că această opțiune de live-stream cu taxă va funcționa. Poate. Poate.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.