Jump to content

Modificare Nivel Ganguri + Sloturi


Kelton
 Share

Recommended Posts

nu stiu ce sa zic, adica este destul de bine deoarece nu vor mai aparea indivizi de pe conturi anonime ca sa rupa codul, dar noi, cei care jucam curat si vrem in mafie ca sa ne distram la waruri, dar nu vrem sa iesim din factiune pe conturile mari(deoarece vrem sa facem fh frumos plin de rank 5 si rank 6 si fara prea multe fw-uri) apelam la varianta sa ne creeam un cont nou pe care sa il tinem pe sleep si sa intram in mafie la nivel 20. repet, este o chestie buna deoarece o sa se evite ,,fac rost de un cont de lvl 20, aplic la x si rup codul pana iau ban" dar putin cam incomod pentru jucatorii de rand.

Link to comment
Share on other sites

Consider ca este o decizie foarte buna, mai scapam de codati, sa vedem cine o sa mai fie tare sa dea 3/3 cu deagle doar la war, ca la paintball faceau scor pe "-".. Hai va pup 

Link to comment
Share on other sites

Pe de o parte, e o idee buna, abia mai dispar din conturile ălea apărute de nicăieri care intra în mafie și nu ratează nimic, dar pe de altă parte, nu este o rezolvare totală, sunt destui nivel 35+ care nu se jenează să folosească codul și mai sunt și ocrotiți de admini, ăsta valabil și pentru cei din afara mafiilor.

Link to comment
Share on other sites

Nu sunt de acord....daca tot s-a pus lvl 35 dc nu scoatem adminii? Nu mai avem nevoie de ei...

JALNIC...foarte JALNIC ati facut modificarea asta asa deodată nici nu ati anunțat nici nmc....

ASTA ESTE INCA UN MOTIV DIN ZECILE DE MOTIVE "SA NU JOCI PE B-ZONE"

MAI BINE VA OCUPAȚI DE ADMINI,LA WAR SE RUPE CODU SI VOI PUNETI LVL 35....PE BUNE???? MAI BINE VA OCUPAȚI DE ADMINI SI ACORDAȚI SANCTIUNI ADMINILOR CARE NU STAU PE CODATI LA WAR...

Edited by EdYxll
Link to comment
Share on other sites

Dacă tot trebuie level 35,propun sa scoatem adminii, ce mai avem nevoie de ei? Va dați seama că nu scăpăm de foarte mulți codați, nu? Câțiva dintre ei au au deja mafie, iar pe lângă asta, ca să faci lvl 35 trebuie sa joci ca un disperat.Unii după 2 ani de joc nu fac lvl 35 și chiar dacă e carantina, nu e ok sa joci 24/7 pt un level. Jocul asta e făcut sa te distrezi. Eu în loc sa joc la wars cu prietenii mei care apropo, ma știu cu ei de când eram mic, din VIATA REALA,trebuie sa i ajut sa facă lvl 35.

Și mi am amintit, sunt admini din CT care n au o mafie în fh, și ei nu baneaza codații, ei baneaza jucătorii curați, fără cod! 

Link to comment
Share on other sites

Voi ăștia care ziceți de admini că nu fac nimic, știți ce înseamnă să stai o seara la war că admin când după ce că e lag mai trebuie sa stai și să filmezi, să decupezi și să îți vina unu din CT să zică că nu are cod doar pentru că e prieten cu el? Ăsta pe lângă multitudinea de reporturi. Din gura mulți faceți multe.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.