Jump to content

Modificare Nivel Ganguri + Sloturi


Kelton
 Share

Recommended Posts

Nu zic, se poate sa fie o idee bună. Dar.. puteam si noi fi anunțați din timp, ca unii au iesit din pașnice sa intre in mafie si dupa vad ca nu au nivelul necesar. In fine. 

 

Link to comment
Share on other sites

Tu si liderii de mafie nu ati inteles ca pentru un codat nu conteaza levelul, ce ii e sa cumpere un cont de lvl 20, ce e lvl 35. Sunt o groaza de playeri care cresc conturi ca sa le vanda codatilor, mai mult curent consumat pt sleep:)). Micsorarea sloturilor nu face altceva decat sa le dea *teamurilor* oportunitatea de a se strange din nou intr-o singura mafie. Adaugarea playerilor scosi din factiune pe motiv "interdictie pe x" la numaratoarea celor 10  banati pe luna ar fi mult mai ok decat micsorarea sloturilor, prin urmare liderul ar fi santionat. Pana la urma suntem in 2020, nu mai merge scuza "n-am acces la ip" "sunt lider, nu admin", interesant cum cei cu interdictie pe un cont isi baga cont in mafia in care a fost banat sau pus pe lista cu interdictie in mafie.

Link to comment
Share on other sites

Lag?

Ca ce drq s au scazut nr de sloturi? Ca ce???? Sa joc pe turf cu 10 insi? Asa reduceti lagul?

Inainte jucam 40 vs 40 si nu mai era lag. Acum e. E bine.

 

Echilibru?

Ce echilibru e asta? Sunt 1000 on seara, deci se pot umple mafiile lejer cu playeri, doar ca unii lideri sunt incapabili.

 

Nu trebuia sa reduceti nr de sloturi.

 

Cea mai de kkt idee.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, SylvyuGoogle said:

Lag?

Ca ce drq s au scazut nr de sloturi? Ca ce???? Sa joc pe turf cu 10 insi? Asa reduceti lagul?

Inainte jucam 40 vs 40 si nu mai era lag. Acum e. E bine.

 

Echilibru?

Ce echilibru e asta? Sunt 1000 on seara, deci se pot umple mafiile lejer cu playeri, doar ca unii lideri sunt incapabili.

 

Nu trebuia sa reduceti nr de sloturi.

 

Cea mai de kkt idee.

mai bine scadea wipe-u la nr de codati (de ex, la 7 banati intr-o luna, wipe la toata mafia, nu cum e acum, la 10 lw si la 20 wipe)

Link to comment
Share on other sites

asteptam masuri de mult si incet-incet poate revenim spre warurile vechi, greu insa cand un cod este atat de accesibil - 50 lei.

poate vedem si un anti cheat marca b-zone, cer enorm, dar... orice e posibil 

Link to comment
Share on other sites

O sa se rezolve si cu lagul odata si odata, ca doar de se cunoastea cauza nu cred ca stateau baietii asa :), nu mai dati cu hate, mai ales cei ce va stiti cu cod. Sa "cresti" contul de la nivel 1 la nivel 35 ia destul de mult timp, sunt, totusi, 15 nivele in plus de la 20 la 35, care nu se fac destul de usor, cu tot cu sleep. De codati nu scapam, vor exista mereu.

Edited by E l e g a n t
Link to comment
Share on other sites

Buna ideea cu lvl ul sa nu mai fie magicieni de lvl 20, insa la numarul de sloturi nu prea ati procedat bine, deja la waruri vs gang-uri bune de curata imediat turful nu mai e asa mare rivalitate, fiindca vin 2-3 strigoi pe turf i-au clear si dupa stau degaba pe turf pana vin altii.Ar trebuii ca adminii sa stea majoritatea pe codati, 2 ore ca nu moare nimeni si se va remedia problemele in legatura cu codatii, fiinca sunt admini care stau degeaba in intervalul warurilor.

Link to comment
Share on other sites

  Ce ma amuza pasnicii astia care isi dau cu parerea legat de noua regula, si daca ii pui sa tina deagle in mana il tin invers =)))), sunteti buni ce sa zic. Mai vad si pe aici baieti ''sa fie o regula stricta pentru lider, un rank 4, 5'' pai stai un pic, e gang sau factiune pasnica? Doar in factiuni pasnice stai un an rank 5 sa iei lider sau sublider, suntem in mafie aici, cine are sublider, irelevant de cate zile se afla in factiune, ca e 1 sau mai multe inseamna ca a fost pus acolo cu un scop si ca stie ce face, sa nu mai zic ca cea mai mare reclama pe care a avut-o comunitatea a fost datorita jucatorilor cunoscuti care au jucat la wars aici si nu numai, asa ca va puteti intoarce la dat de licente si la plimbat de clienti pe la CNN, ms.

   Cat despre regula, e buna oarecum dar asta nu o sa ne scape de lag sau de codati, fara codati nu ar exista admini, fara admini nu ar exista comunitatea, fara wars numarul de jucatori ar scadea. Daca chiar vreti sa scapati de codati, treceti pe sanctiuni de LW pentru 10 codati intr-o luna de la 10 la 5.

Edited by AIM Jackus ZEW
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, WG Ekko said:

M-am lasat de sa-mp in 2017 dupa 2 ani de communitatea b-zone , acu m-am reapucat pe alt cont cu gandul de a intrat in mafie si dupa aceasta schimbare ma lasa iar , daca voi nu aveti anticheat sau orice altceva pentru a detecta codati asta nu insemana ca trebuie sa ne baga ti pe toti in oala . 

2 hours ago, Kelton said:

:ro: 

 

Salutare tuturor,

 

În urma unor discuții purtate cu liderii gangurilor de pe ambele servere am decis împreună să facem niște modificări. Aceste modificări au ca scop încercarea de-a reduce numărul de posibili codați care ar putea intra în facțiuni. Știm cu toții că nu e deloc greu să faci rost de-un cont sau să farmezi un cont până la un anumit level.

 

Așadar modificările pe care le vom face sunt următoarele:

 

Pe RPG1:

- creșterea nivelului minim de aplicare în ganguri la level 35.

- scăderea numărului de sloturi la 25, echilibrând astfel numărul de membri pe cele două servere.

 

Pe RPG2:

- creșterea numărului minim de aplicare în ganguri la level 35.

 

Jucătorii care se află deja în ganguri sau au deja o aplicație în așteptare vor rămâne acolo chiar dacă nivelul lor curent este sub level 35.

De asemenea gangurile care depășesc numărul nou de membri o să-și păstreze acei membri până când o să iasă din ei, prin demisie, demitere, etc. pe motive prevăzute de reguli.

 

Spor la joc tuturor!

 

:en: 

 

Hello everyone,

 

We have had a discussion with gang leaders and together we have decided to make some changes. These changes are intended to reduce the number of possible cheaters that may enter gangs. We all know it is not at all hard to get an account or farm one until the required level.

 

So the modifications are as follows:

 

On RPG1:

- the minimum level to join gangs has been increased to level 35.

- reducing gang slots to 25, equalizing thus the number of members on both servers.

 

On RPG2:

- the minimum level to join gangs has been increased to level 35.

 

Players that are already in gangs or have a pending application will stay there even if they are below level 35.

Also gangs that have more members than slots will keep those members until they decide to leave, resigning, getting kicked, etc. as per the rules.

 

Happy gaming everyone!

 

 

Link to comment
Share on other sites

"O sa scada numarul de codati"

O sa scada pe dracu. Ca sunt paramedici de lvl 100 cu v4.

Oricum majoritatea care comenteaza aici, comenteaza acelasi lucru la orice anunt "o decizie buna, mie imi place".

Vreti sa stiti ce o sa se intample ? O sa creasca numarul de conturi vandute.

Edited by Tavitu
Link to comment
Share on other sites

Din punctul meu de vedere, B-Zone a scazut la domeniul "update uri". 

Inainte cand jucai la waruri cu 40 de playeri nu mai era lag? Acum pentru a reduce lagul credeti ca e o idee buna sa scadeti numarul de sloturi la ganguri? Daca o tineti tot asa veti ajunge la 10-15 membri intr un gang care vor face maraton in timpul unui war pentru a face un punct.

Sunt foarte multi jucatori vechi care atunci cand au inceput sa joace pe B Zone le au placut sistemele de aici. Credeți ca unui jucator de samp care joaca pe aceasta comunitate de 4-5-6 ani ii va placea aceasta masura? Eu nu prea. Va rămâne prost impresionat. Ganditi va mai bine la ce update uri faceti. 

Inca ceva. Nu doar in gang sunt codati. Sunt si in alte factiune precum PD, Pașnică doar ca acolo nu se mai vede. Aceasta nu e o masura de a scapa de codati. Este o masura de a va indeparta jucatorii prin update uri proaste. 

Link to comment
Share on other sites

Am jucat in mafii cativa ani buni, m am lasat din cauza codatilor. 
Foarte bine gandita schema, level 35 nu se ajunge asa usor, dar in mai putin de o luna pe sleep 24/7 cu cateva conturi de refferal se ajunge si acolo, dar, dupa ce vor fi banati nu cred ca le mai arde sa stea atata sa faca level, nu conteaza levelul, dar cum am spus, vor fi banati si nu o sa mai stea sa faca conturi!
Normal ca o venit cei cu coduri sa comenteze. Daca nu va convine, nu jucati ma baieti.

Link to comment
Share on other sites

O decizie foarte buna! Probabil unora o sa le para rau daca o sa piarda cont cu level mare pe motiv de cheats, astfel va fi si mai greu sa faca un cont de pe care sa bage cod. As propune, pe langa acest level mare, sa bagati rank 3 in factiune anterioara pasnica/pd. Astfel nu vor fi doar conturi care au fost 24/24 pe /sleep si ar fi activitate pe conturi.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.