Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

[REZOLVAT]Reclamatie - maxtr3me2008


 Share

Recommended Posts

Numele tau:^onut^

Numele adminului:maxtr3me2008

Data si ora:29.04.2020 in jurul orei 20:00

Motivul reclamatiei:In urma cu o saptamana, acesta a inceput sa se adreseze cu injurii asupra mea pe chat-ul normal.I-am spus ca daca nu se potoleste voi face o reclamatie insa acesta a continuat.Intr-o zi, acesta a primit survivor,eu m-am pus spectator sa merg sa mananc iar el mi-a dat kick, sustinand ca am facut-o intentionat si ca abuzez de functia de admin. Tot in acea zi acesta mi-a spus si ca am luat up datorita lui.Dupa ceva timp, acesta a inceput iarasi sa se lege de mine, amenintandu-ma ca ''zbor din staff daca mai stau spec sa fac ore''(aveti ss).Asta a fost una din poze.In alta poza va veti intreba ce mi-a zis dar daca cititi in consola scrie:maxtr3me killed ^onut^ with a headshot infection,urmand o replica ''Dog''

Dovada(screenshot sau video):https://prnt.sc/s7ztf3

https://prnt.sc/s86k09

Link to comment
Share on other sites

......................................

 

 

=)))))))))))))))))))))))))))))))

 

@KenobiDacă vrei dovezi cum stă spec să facă ore, nu atacă, suferă de el, ș.a.m.d, îmi dai mention aici sau pe discord, consider că nu are rost să răspund la o asemenea reclamație, având în vedere că eu nu te-am reclamat, deși, erau motive. Dacă o făceam, tu NU mai primeai admin UP, la asta mă refeream!

 

PS: Eu nu înțeleg de ce ai atâta tupeu, la 15-16 ani, știind bine că ești sub nivelul meu de joc, iar dacă voiam să îți fac "rău", tu nici măcar nu mai aveai admin pe aici.... dar te las în lumea ta, măcar să vezi cum joacă CEL MAI BUN JUCĂTOR DE PE SERVER!

Edited by South Max
Link to comment
Share on other sites

hai ca stau spec sa fac ore, de fiecare data cand m-am mutat spec a fost cu un motiv anume.Toti adminii stiau ca ma mutam spec pentru a merge sa mananc/sa fac dus.Daca nu stii nu te baga.

 

Edited by Ionut28
Link to comment
Share on other sites

  • Zetovan changed the title to [REZOLVAT]Reclamatie - maxtr3me2008
  • Kenobi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.