Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Cel mai subțire ceas mecanic din lume are o grosime de doar 2 mm


eB Arhix
 Share

Recommended Posts

piaget-1024x470.thumb.jpg.d106515aca05b27aa7a6282d13139617.jpg

 

 

Cel mai subțire ceas mecanic din lume are o grosime de cinci ori mai mică decât cea a Apple Watch.

 

Piaget Altiplano Ultimate are o grosime de doar 2 mm și include 167 de piese în carcasa de 41 mm, transmite compania.

Ceasul este realizat dintr-un aliaj special, de 2,3 ori mai rezistent decât aurul. Geamul de doar 0,2 mm este cristal safir. În ciuda grosimii foarte mici, acesta este mai rezistent decât 80% din geamurile de pe ceasurile normale.

 

Ceasul, considerat a fi o minune a ingineriei și un model care ridică ștacheta în industrie, include cinci rulmenți pentru protecție la șocuri.

 

Piaget Altiplano Ultimate are o autonomie de 40 de ore când este întors complet. Acest lucru se face cu ajutorul unui sistem special, deoarece modelul nu are remontoar.

La fel ca și carcasa, cureaua este foarte subțire și are o grosime de doar 1,5 mm. Clienții pot alege mai multe variante: din piele de aligator, textilă, pentru cei mai sportivi, sau argint.

 

sursa:go4it.ro


 

Edited by zL Arhix
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.